Tlf. 35 11 21 31

Få professionel rådgivning af vores dygtige konsulenter
LinkedIn

Foredragsholdere om LinkedIn

LinkedIn bliver oftere og oftere brugt som redskab, når virksomheder skal rekruttere nye medarbejdere, og når ledige skal finde et nyt job. Hvordan bør en LinkedIn strategi i det henseende helt præcis være?

Nedenfor finder foredragsholdere, der kan give jer de bedste redskaber og råd til, hvordan I færdes på det sociale medie. Bliv klogere på personlig branding og social selling med en ekspert i emnerne, så I fremstår bedst muligt i den digitale verden.

Book den perfekte foredragsholder om LinkedIn

Udfyld den uforpligtende formular, så kontakter vi dig og hjælper dig med at finde den helt rette foredragsholder om LinkedIn til din organisation. Du får lynhurtigt svar.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Eller ring til os på

Tlf: 35 11 21 31
Book den perfekte foredragsholder om LinkedIn

Udfyld den uforpligtende formular, så kontakter vi dig og hjælper dig med at finde den helt rette foredragsholder om LinkedIn til din organisation. Du får lynhurtigt svar.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Vi har håndplukket landets bedste foredragsholdere, så vi kan sikre det helt rigtige match til dit arrangement

Athenas formidler årligt flere tusinde foredrag i Danmark og resten af verden

Athenas kan rådgive dig til den perfekte løsning, uanset budget og tidshorisont

Vi har øje for detaljen og booker hvert år tusindvis af foredrag for alle typer af kunder

Athenas er skandinaviens største formidler af foredrag

Athenas er din direkte kontakt til landets bedste foredragsholdere

Athenas håndterer over 100 forespørgsler fra både store og små virksomheder – hver dag

Alle foredragsholdere om linkedin

Hjælp mig med at vælge
LinkedIn
LinkedIn
5 ud af 5 stjerner

"Jeg er meget tilfreds med måden I følger op på. Og måden som ting hele tiden bliver bekræftet på. Man føler ikke på noget tidspunkt at man er glemt"

Novo Nordisk Aalborg

Om emnet: LinkedIn

LinkedIn

Der findes i dag et væld af sociale medier på nettet. Facebook og Twitter er nok de bedst kendte. Men der findes også LinkedIn, som adskiller sig fra de andre sociale medier på et væsentligt område. Hvor Facebook, MySpace, Twitter, etc. er sociale medier med fokus på det sociale element, så er det nye medie i langt højere grad erhvervsorienteret.

Tanken bag det sociale medie er at skabe en online-version af det professionelle netværk. Altså et netværk af personer, der enten arbejder sammen eller på anden måde kan gavne hinanden på et professionelt plan.

Foredrag om LinkedIn vil typisk tage fat på forskellene på netop LinkedIn og de andre sociale medier. Måske vil det også samtidig byde på råd og vejledning i forhold til, hvordan man med fordel kan bruge en LinkedIn strategi i sin virksomhed. Det hele bør ikke gå op i Facebook markedsføring. Med et LinkedIn kursus bliver I skarpe i personlig branding og social selling, der er fænomener, der får mere og mere fokus. De ter derfor vigtigt at have styr på sin strategi på disse specifikke områder.

Desuden kan i som enkeltpersoner blive bedre til at søge job med det sociale medie. Mediet giver jer en masse muligheder for at netværke med andre og finde en ny arbejdsplads den vej. I kan hurtigt nå ud til en masse virksomheder, organisationer og personer, der har stor relevans for jer professionelt. Det er vigtigt at fremstå på den helt rigtige måde.

Spørg på pris og dato