Tlf. 35 11 21 31

Få professionel rådgivning af vores dygtige konsulenter
Social kapital

Foredragsholdere om Social Kapital

Er effektiviteten og kvaliteten formindsket i jeres organisation? En dårlig social kapital kan være grunden til, at I netop oplever dette

I kan heldigvis rette op på en social kapital med nye redskaber og råd. Foredragsholderne nedenfor fortæller alle om social kapital, så I kan forbedre jeres relationer og arbejdsmiljøet. Glæd jer til nye indsigter i, hvordan I forbedrer jeres sociale sammenhold – i vil opleve øget trivsel, produktivitet og innovative ideer.

Book den perfekte foredragsholder om social kapital

Udfyld formularen helt uforpligtende, så hjælper vi dig med at finde den foredragsholder om social kapital, der matcher din organisation bedst. Du får lynhurtigt svar.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Eller ring til os på

Tlf: 35 11 21 31
Book den perfekte foredragsholder om social kapital

Udfyld formularen helt uforpligtende, så hjælper vi dig med at finde den foredragsholder om social kapital, der matcher din organisation bedst. Du får lynhurtigt svar.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Athenas kan rådgive dig til den perfekte løsning, uanset budget og tidshorisont

Athenas håndterer over 100 forespørgsler fra både store og små virksomheder – hver dag

Athenas formidler årligt flere tusinde foredrag i Danmark og resten af verden

Athenas er din direkte kontakt til landets bedste foredragsholdere

Vi har øje for detaljen og booker hvert år tusindvis af foredrag for alle typer af kunder

Vi har håndplukket landets bedste foredragsholdere, så vi kan sikre det helt rigtige match til dit arrangement

Athenas er skandinaviens største formidler af foredrag

Alle foredragsholdere om social kapital (14)

Hjælp mig med at vælge

Om emnet: Social kapital

Social kapital

Social kapital påvirker dit arbejdsliv. Det handler om relationer og netværk, der bygger tillid og samarbejde. Pierre Bourdieu og Robert Putnam har studeret dette begreb. På arbejdspladsen er social kapital afgørende for et positivt miljø og stærkere relationer mellem medarbejdere.

Et social kapital foredrag kan forbedre trivsel og innovation ved at styrke relationer. Book en ekspert for at optimere din organisations sociale kapital. Vores foredragsholdere tilpasser deres præsentation til dine behov, inspirerer teamwork og øger produktivitet.

Book et social kapital foredrag og begynd rejsen mod en mere sammenhængende og produktiv arbejdsplads. Din organisation vil se forbedringer både for medarbejdere og bundlinje. Vi er her for at hjælpe dig med at nå dine mål.

Begrebet social kapital dækker over sammenhænge, som opstår, når mennesker samles i grupper, store som små. Således kan man tale om dette begreb i forbindelse med national identitet, men også i mindre målestok, eksempelvis omkring kulturen omkring et fodboldhold eller en lille virksomhed, fans af en bestemt musikgruppe eller lignende.

Social kapital kan ofte forstås som den status individer kan opnå ved at indgå i fællesskaber af forskellig art, og i den akademiske verden forbindes begrebet bl.a. med Pierre Bourdieu og Robert Putnam.

Et foredrag inden for dette område er anvendeligt for selv den mindste virksomhed, da netværk og sammenhold kan være yderst vigtigt. Foredraget er også ideelt som åbent arrangement, da emnet er af stor betydning for mange, og der er mange som søger at skabe et netværk.

En god social kapital kan have den betydning for jer, at opnår større sammenhold, tillid, trivsel og produktivitet. Det vil sige, at det i alle tilfælde er en god ide at prioritere den sociale kapital. Det vil både vise resultater for den enkelte medarbejder, men også for virksomhedens bundlinje. Alle foredragsholderne ovenfor kan hjælpe jer med netop dette.

Vores foredragsholdere kan kalde sig eksperter på emnet, da de enten besidder en relevant uddannelsesbaggrund, har rådgivet flere virksomheder eller har praktisk erfaring. I kan allerede nu se frem til, at I vil fungere bedre som et team, og virksomheden vil opnå meget bedre resultater end førhen.

Spørg på pris og dato