Tlf. 35 11 21 31

Få professionel rådgivning af vores dygtige konsulenter
generic-cover2

Foredragsholdere om Den svære samtale

Vi står alle over for “Den Svære Samtale i livet”, de samtaler, der får vores hjerte til at banke og vores mave til at vride sig. Det kan være at meddele en elsket om en bekendts bortgang, informere en trofast medarbejder om ændringer, eller håndtere følsomme emner som alkoholmisbrug.

Men vi undgår ofte disse samtaler, da vi frygter konflikter og sårer andres følelser. Her er løsningen: Book et foredrag om Den Svære Samtale.

Disse foredrag giver indsigt og praktiske værktøjer til at mestre kunsten at kommunikere åbent, ærligt og empatisk, selv i de mest udfordrende situationer. Du vil opbygge selvtillid, styrke relationer og forbedre din evne til effektiv kommunikation.

Så hvorfor vente? Tag det første skridt mod bedre kommunikation og stærkere relationer ved at booke et foredrag om Den Svære Samtale i dag. Kontakt vores foredragsholdere om emnet og skab et mindeværdigt og givende arrangement.

Uforpligtende forespørgsel

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Eller ring til os på

Tlf: 35 11 21 31
Uforpligtende forespørgsel

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Athenas håndterer over 100 forespørgsler fra både store og små virksomheder – hver dag

Vi har øje for detaljen og booker hvert år tusindvis af foredrag for alle typer af kunder

Athenas kan rådgive dig til den perfekte løsning, uanset budget og tidshorisont

Athenas er din direkte kontakt til landets bedste foredragsholdere

Athenas formidler årligt flere tusinde foredrag i Danmark og resten af verden

Vi har håndplukket landets bedste foredragsholdere, så vi kan sikre det helt rigtige match til dit arrangement

Athenas er skandinaviens største formidler af foredrag

Alle foredragsholdere om den svære samtale (10)

Hjælp mig med at vælge

Foredrag om "den svære samtale"

Oplev de mest inspirerende talere om “Den Svære Samtale” på vores websted. Lær at tackle udfordrende samtaler med selvtillid, få værdifuld indsigt og redskaber, og styrk dine relationer i dag. Book din foredragsholder nu og få afgørende værktøjer til effektiv kommunikation

  • Der findes mange samtaler her i livet, men nogle er sværere end andre. Det er svært at overbringe nyheden om en bekendts død, at fortælle medarbejderen igennem mange år, at vedkommende er fyret eller har udviklet et alkoholproblem.
  • De fleste mennesker bryder sig ikke om disse svære samtaler, og ofte udskydes de så længe som muligt, måske især, hvis der er tale om samtaler, der sårer andre mennesker.
  • Hvordan håndterer man svære samtaler, og vel at mærke på en måde hvor der ikke bare luntes om den lunkne grød, men hvor der rent faktisk siges det, der må siges?
  • Foredrag om den svære samtale kigger nærmere på emnet, forsøger at besvare spørgsmål og sige noget generelt om denne vanskelige form for kommunikation.
Spørg på pris og dato