Tlf. 35 11 21 31

Få professionel rådgivning af vores dygtige konsulenter
generic-cover1

At mestre tidsstyring er vejen til øget produktivitet

Optimer din virksomheds tidseffektivitet ved at booke en ekspert i tidsstyring til dit næste event. I dag står vi over for den evige udfordring med at få tiden til at række, og vores udvalg af erfarne tidsstyringseksperter er klar til at hjælpe. Vores talere vil ikke kun besvare de centrale spørgsmål om tidsstyring, men også levere praktisk rådgivning til at forbedre produktiviteten.

Uanset om du ønsker at mestre planlægning og prioritering, håndtere stress eller opnå en bedre arbejdslivsbalance, kan vores tidsstyringseksperter tilpasse deres rådgivning til dine organisations specifikke behov. Tidsstyring er afgørende i dagens erhvervsliv, og vores talere er klar til at hjælpe din organisation med at blive mestre i kunsten.

Book en tidsstyringstaler i dag og giv din virksomhed de nødvendige værktøjer til at håndtere tidsudfordringerne med selvtillid og succes.

Uforpligtende forespørgsel

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Eller ring til os på

Tlf: 35 11 21 31
Uforpligtende forespørgsel

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Athenas er skandinaviens største formidler af foredrag

Athenas håndterer over 100 forespørgsler fra både store og små virksomheder – hver dag

Vi har håndplukket landets bedste foredragsholdere, så vi kan sikre det helt rigtige match til dit arrangement

Athenas kan rådgive dig til den perfekte løsning, uanset budget og tidshorisont

Athenas er din direkte kontakt til landets bedste foredragsholdere

Vi har øje for detaljen og booker hvert år tusindvis af foredrag for alle typer af kunder

Athenas formidler årligt flere tusinde foredrag i Danmark og resten af verden

Alle foredragsholdere om tidsstyring (2)

Hjælp mig med at vælge

Relaterede emner

Tidsstyring
Tidsstyring
5 ud af 5 stjerner

"Venligt og imødekommende personale. Altid hjælpsom og god vejledning. Dejligt med mails med oplysninger, som klæder en på til at have de ting klar som kræves af foredragsholderen"

Center for Sundhedsfremme, Varde Kommune

Optimer produktiviteten med tidsstyring

Tidsstyring er afgørende, især på arbejdet. I dagens travle erhvervsliv er udfordringen stadig at jonglere med opgaver, møder og deadlines. Hvordan får vi døgnets timer til at slå til? Tidsstyring er nøglen til at få kontrol over tiden.

Tidsstyring foredrag og foredragsholdere om tidsstyring kan hjælpe dig. De giver dig værktøjer til at forbedre tidsstyringsevnen og øge produktiviteten. Du får svar på dine spørgsmål om tidsudnyttelse og praktiske råd til implementering.

Tidsstyring er nøglen til øget produktivitet. Book et tidsstyring foredrag for at tackle moderne arbejdslivs udfordringer. Lær at frigøre dit potentiale og opnå en bedre balance mellem arbejde og liv. Vores eksperter står klar til at hjælpe. Book nu og bliv en mester i tidsstyring.

  • I 1980erne blev den såkaldte time manager ikke alene et stort hit blandt mere eller mindre selvbestaltede forretningsfolk, den blev også et statussymbol.
  • Det kan være let at trække lidt på smilebåndet over den slags, men problematikken er stadig til stede i dag – hvordan får vi døgnets timer til at slå til, hvordan når vi det hele?
  • Hvordan påvirker tiden os i det daglige? Forstår vi at udnytte vores tid, at få noget ud af den, eller er vi måske snarere i nogen grad slaver af tiden? Hvad kan vi gøre for at styre vores tid bedre?
  • Foredrag om tidsstyring ser nærmere på dette emne og forsøger at levere svar på spørgsmål samt måske lidt konkret råd og vejledning.
Spørg på pris og dato