Tlf. 35 11 21 31

Få professionel rådgivning af vores dygtige konsulenter
generic-cover2

Foredragsholdere om Selvværd

Selvværd er en vigtig komponent i vores dagligdag. At have en sund opfattelse af sig selv og at være tilfreds med, hvem man er, spiller en afgørende rolle i at opnå et velafbalanceret liv. Uanset om det er i personlige forhold, på arbejdet eller i samfundet generelt, påvirker selvværd måden, vi interagerer med verden på.

Foredrag om selvværd giver dig mulighed for at dykke ned i disse emner og finde svar på de spørgsmål, der kan plage dig. Vores foredragsholdere om selvværd er eksperter på dette område og kan dele værdifuld indsigt og praktiske redskaber til at styrke dit selvværd.

At booke et foredrag om selvværd til din begivenhed er en vigtig investering. Det giver dine deltagere mulighed for at lære, hvordan de kan arbejde på at opbygge et sundt selvværd, tackle de udfordringer, de står overfor, og trives i deres personlige og professionelle liv. Det er skridtet mod et mere selvsikkert, tilfredsstillende og succesfuldt liv. Så hvorfor vente? Book et foredrag om selvværd i dag og lad vores talere guide dine deltagere mod et bedre selvværd og større selvtillid.

Uforpligtende forespørgsel

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Eller ring til os på

Tlf: 35 11 21 31
Uforpligtende forespørgsel

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Athenas håndterer over 100 forespørgsler fra både store og små virksomheder – hver dag

Vi har øje for detaljen og booker hvert år tusindvis af foredrag for alle typer af kunder

Athenas er din direkte kontakt til landets bedste foredragsholdere

Vi har håndplukket landets bedste foredragsholdere, så vi kan sikre det helt rigtige match til dit arrangement

Athenas formidler årligt flere tusinde foredrag i Danmark og resten af verden

Athenas kan rådgive dig til den perfekte løsning, uanset budget og tidshorisont

Athenas er skandinaviens største formidler af foredrag

Alle foredragsholdere om selvværd (15)

Hjælp mig med at vælge

Foredrag om selvtillid

Opdag nøglen til bedre selvværd med vores talere. Selvværd er afgørende for et tilfredsstillende liv. Hvis selvrespekten vakler på grund af samvittighed, arbejdsløshed, eller andre udfordringer, så fortvivl ikke. Vores top motivationsforedragsholdere er klar til at guide dig. Book et inspirerende foredrag om selvværd nu og træd ind på vejen til større selvtillid. Vores eksperter tager fat på spørgsmål som disse og deler metoder til at forbedre selvværd. Få den nødvendige rådgivning om selvværd fra vores keynote speakere, og lad dem hjælpe dig med at opnå et bedre selvbillede

  • Det er vigtigt at have et godt selvværd. At kunne hvile i sig selv, at være tilfreds med hvem man er, er en meget væsentlig brik i det spil, der hedder at have et godt liv.
  • Men der findes også mennesker, der har ondt i selvværdet, for hvem selvrespekten er vanskelig. Og der kan være mange forskellige årsager. Det kan være samvittigheden, der nager, det kan være arbejdsløshed, det kan være overvægt, etc.
  • Hvad kan man gøre for at opnå bedre selvværd? Findes der metoder, der kan tages i brug, hvis selvtilliden daler og man begynder at have det skidt med sit eget spejlbillede?
  • Foredrag om selvværd tager fat på emner og spørgsmål som disse.
Spørg på pris og dato