Tlf. 35 11 21 31

Få professionel rådgivning af vores dygtige konsulenter
generic-cover2

Foredragsholdere om Kina

Kina, med sin milliardbefolkning, er en magtfuld spiller i verden, der påvirker vores hverdag. Dette land kombinerer kommunisme og kapitalisme, hvilket har skabt en økonomisk supermagt. Kinas historie er en skattekiste fyldt med filosofi, krig, mystik, religion og kampkunst.

Men hvorfor skulle du booke et Kina-foredrag til dit næste event? Fordi det giver klarhed om Kinas rige historie og kultur, og udforsker aktuelle emner som forholdet til Vesten og menneskerettigheder. Vores eksperter er klar til at inspirere og uddanne dine deltagere, og vi tilbyder en bred vifte af foredragsholdere om Kina. Åbn dørene til en verden af viden, indsigt og inspiration ved at booke et Kina-foredrag i dag!

Uforpligtende forespørgsel

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Eller ring til os på

Tlf: 35 11 21 31
Uforpligtende forespørgsel

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Vi har øje for detaljen og booker hvert år tusindvis af foredrag for alle typer af kunder

Athenas håndterer over 100 forespørgsler fra både store og små virksomheder – hver dag

Vi har håndplukket landets bedste foredragsholdere, så vi kan sikre det helt rigtige match til dit arrangement

Athenas er skandinaviens største formidler af foredrag

Athenas formidler årligt flere tusinde foredrag i Danmark og resten af verden

Athenas kan rådgive dig til den perfekte løsning, uanset budget og tidshorisont

Athenas er din direkte kontakt til landets bedste foredragsholdere

Alle foredragsholdere om kina (4)

Hjælp mig med at vælge

Foredrag om Kina

Oplev Kinas spændende historie og kultur med topmotiverende keynote-speakers. Book inspirerende talere til dit næste event om Kina og få indsigt i verdens mest folkerige nation. Udforsk en nation fyldt med filosofi, mystik og kampkunst, og forstå samtidig Kinas komplekse forhold til Vesten. Mød de bedste keynote-speakers, der deler indsigt i Kinas ældgamle civilisation og magtfulde rolle i dagens globale økonomi. Lær om Kina gennem engagerende foredragsholdere, der kaster lys over landets aktuelle udfordringer og muligheder. Book foredrag om Kina med vores eksperttalere og inspirér dit publikum med dyb viden og indsigt.

  • Kina er en af verdens ældste civilisationer og er i dag samtidig det land i verden med den største befolkning, overhovedet, på over en milliard!
  • I dag er republikken Kina et kommunistisk styre, men samtidig domineret af en fremadstormende kapitalistisk inspireret økonomi, hvilket gør landet til en særdeles magtfuld handelspartner.
  • Kina besidder en rig og spændende historie, spækket med lige dele filosofi, krig, mystik, sagnvæsener, religion og kampkunst.
  • Foredrag om Kina handler om landets historie og kultur såvel som om den aktuelle situation, f. eks. Kinas til tider vanskelige forhold til Vesten, som på den ene side driver handel med det gigantiske rige, men som samtidig påpeger f. eks. problemer med menneskerettigheder.
Spørg på pris og dato