Tlf. 35 11 21 31

Få professionel rådgivning af vores dygtige konsulenter
generic-cover2

Foredragsholdere om Formidling

I vores informationssamfund, hvor taletiden er knap, er formidling af afgørende betydning. Et formidlingsforedrag er nøglen til at forbedre dine evner i præsentationsteknik, kropssprog, stemmeføring og skriftlig og mundtlig kommunikation. Uanset om du er i erhvervslivet, kulturen eller den digitale verden, er formidling en uundværlig færdighed.

Uanset din baggrund eller branche kan et formidlingsforedrag hjælpe dig med at formidle dine budskaber bedre. Book et formidlingsforedrag i dag og begynd rejsen mod at blive en stærkere og mere effektiv kommunikator.

Uforpligtende forespørgsel

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Eller ring til os på

Tlf: 35 11 21 31
Uforpligtende forespørgsel

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Athenas formidler årligt flere tusinde foredrag i Danmark og resten af verden

Athenas kan rådgive dig til den perfekte løsning, uanset budget og tidshorisont

Athenas håndterer over 100 forespørgsler fra både store og små virksomheder – hver dag

Vi har håndplukket landets bedste foredragsholdere, så vi kan sikre det helt rigtige match til dit arrangement

Athenas er skandinaviens største formidler af foredrag

Vi har øje for detaljen og booker hvert år tusindvis af foredrag for alle typer af kunder

Athenas er din direkte kontakt til landets bedste foredragsholdere

Alle foredragsholdere om formidling (20)

Hjælp mig med at vælge

Relaterede emner

Formidling
Formidling
5 ud af 5 stjerner

"Jeg var meget glad for den hurtige respons fra jeres side, da jeg var meget sent ude med hensyn til at booke. Jeg fik meget hurtigt 3 yderst relevante muligheder udfra de stikord, som jeg gav jer"

VELUX Danmark A/S

Om emnet: Formidling

Opdag de bedste motivationsforedragsholdere inden for formidling. Lær kunsten at kommunikere effektivt i dagens konkurrenceprægede informationssamfund. Få redskaber til præsentationsteknik, kropssprog og stemmeføring. Optimer din formidling og book en foredragsholder om formidling i dag!

  • Her kan du finde foredrag om formidling. Kunsten at formidle eller videregive sin viden eller sit budskab er blevet et centralt punkt i informationssamfundet, hvor taletiden i medierne er begrænset til sekunder og konkurrencen om dagsordenen er hårdere end nogensinde før. Derfor kan et foredrag om formidling være et godt udgangspunkt, hvis man vil være bedre til formidling.
  • Her er fokus på, hvordan man får formidlet sit budskab til modtagerne på den bedste måde indenfor såvel præsentationsteknik, kropssprog og stemmeføring samt skriftlig og mundtlig kommunikation.
  • Foredrag om formidling er typisk både underholdende og fyldt med redskaber til, hvordan du bliver bedre til effektivt og nemt at kommunikere dine budskaber.
  • Foredrag om formidling egner sig til virksomheder, der gerne vil gøre deres medarbejdere stærkere i formidling og give dem nogle fifs og redskaber til det.
Spørg på pris og dato