Tlf. 35 11 21 31

Få professionel rådgivning af vores dygtige konsulenter
Kriminalitet

Inspirerende Foredragsholdere om Kriminalitet

Kriminalitet er et omdiskuteret emne i mange områder, organisationer og institutioner. Hvordan bekæmper vi kriminalitet, både i opløbet og efter forbrydelsen er udført?

Athenas’ topengagerede foredragsholder kan alle give nogle redskaber og råd til, hvordan I kommer kriminaliteten til livs. Desuden kan I få solide værktøjer til at hjælpe mennesker, der selv har været kriminelle. På den måde kan I hjælpe dem på vej til et bedre liv og en bedre levevej.

Book kompetente foredragsholdere om kriminalitet

Udfyld formularen, så hjælper vi dig hellere end gerne med at finde den perfekte foredragsholder om kriminalitet til dit event. Du får svar hurtigst muligt.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Eller ring til os på

Tlf: 35 11 21 31
Book kompetente foredragsholdere om kriminalitet

Udfyld formularen, så hjælper vi dig hellere end gerne med at finde den perfekte foredragsholder om kriminalitet til dit event. Du får svar hurtigst muligt.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Vi har håndplukket landets bedste foredragsholdere, så vi kan sikre det helt rigtige match til dit arrangement

Athenas håndterer over 100 forespørgsler fra både store og små virksomheder – hver dag

Vi har øje for detaljen og booker hvert år tusindvis af foredrag for alle typer af kunder

Athenas er din direkte kontakt til landets bedste foredragsholdere

Athenas kan rådgive dig til den perfekte løsning, uanset budget og tidshorisont

Athenas formidler årligt flere tusinde foredrag i Danmark og resten af verden

Athenas er skandinaviens største formidler af foredrag

Alle foredragsholdere om kriminalitet (12)

Hjælp mig med at vælge

Om emnet: Kriminalitet

Kriminalitet

Hvilke tiltag kan være fornuftige, og hvordan afhjælpes kriminelle tendenser i samfundet? Hvilken rolle spiller kriminalitet i hverdagen, og hvordan er sammenhængen imellem eksempelvis kriminalitet og unge. Nogle af vores foredragsholdere går i dybden med netop denne vinkel på emnet.

Foredrag om kriminalitet er typisk med fokus på samfundets rolle i forhold til kriminaliteten, men derudover er der også foredrag om de mere berømte kriminalsager, hvor forskellige skæve sager præsenteres. Disse foredrag er ofte meget underholdende for deltagerne, da fortællingerne er fyldt med spænding. I vil blive overraskede over, hvordan visse kriminelle tænker, og hvilke motiver der for eksempel ligger bag drab. Foredrag om kriminalitet kan også være en personlig fortælling fra advokater, der fortæller om de sager, der er havnet på skrivebordet og været i retssalen igennem en karriere.

Foredrag om dette emne kan også være særligt relevante for organisationer, der arbejder med tidligere kriminelle. Flere af de dygtige foredragsholdere kan nemlig give deres solide bud på, hvordan det håndteres. Således kan I hjælpe de tidligere kriminelle på vej til en bedre levevej.

Book foredrag, der enten beskriver og giver viden om kriminalitet – eller få et debatskabende foredrag om sammenhænge, årsager og virkninger. Du er velkommen til at kontakte Athenas, hvis du har spørgsmål eller ønsker mere information. Vi hjælper dig hellere end gerne med at vælge den helt rette foredragsholder, der matcher organisationen og arrangementet. Du kan for eksempel udfylde vores formular – det er selvfølgelig helt uforpligtende.

Spørg på pris og dato