Tlf. 35 11 21 31

Få professionel rådgivning af vores dygtige konsulenter
Kriminalitet

Inspirerende Foredragsholdere om Kriminalitet

Kriminalitet er et omdiskuteret emne i mange områder, organisationer og institutioner. Hvordan bekæmper vi kriminalitet, både i opløbet og efter forbrydelsen er udført?

Athenas’ topengagerede foredragsholder kan alle give nogle redskaber og råd til, hvordan I kommer kriminaliteten til livs. Desuden kan I få solide værktøjer til at hjælpe mennesker, der selv har været kriminelle. På den måde kan I hjælpe dem på vej til et bedre liv og en bedre levevej.

Book kompetente foredragsholdere om kriminalitet

Udfyld formularen, så hjælper vi dig hellere end gerne med at finde den perfekte foredragsholder om kriminalitet til dit event. Du får svar hurtigst muligt.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Eller ring til os på

Tlf: 35 11 21 31
Book kompetente foredragsholdere om kriminalitet

Udfyld formularen, så hjælper vi dig hellere end gerne med at finde den perfekte foredragsholder om kriminalitet til dit event. Du får svar hurtigst muligt.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Athenas formidler årligt flere tusinde foredrag i Danmark og resten af verden

Athenas er din direkte kontakt til landets bedste foredragsholdere

Athenas kan rådgive dig til den perfekte løsning, uanset budget og tidshorisont

Vi har øje for detaljen og booker hvert år tusindvis af foredrag for alle typer af kunder

Vi har håndplukket landets bedste foredragsholdere, så vi kan sikre det helt rigtige match til dit arrangement

Athenas håndterer over 100 forespørgsler fra både store og små virksomheder – hver dag

Athenas er skandinaviens største formidler af foredrag

Alle foredragsholdere om kriminalitet (13)

Hjælp mig med at vælge
no-image

Jim Latrache-Qvortrup

Iværksætter med et farverigt CV fra faldskærmssoldat, undercover i Nordkorea til forretningsmand.

...

no-image

Mazen Ismail

Mazen Ismail er forfatter, komiker og kendt for sine skarpe og humoristiske iagttagelser på sociale medier samt hans medvirken i ”Korpset” på TV2.

...

no-image

Henrik Oryé

Betjent, kommissær, indsatsleder, forfatter og foredragsholder.

...

no-image

Jakob Buch-Jepsen

Advokat og tidligere anklager fra bl.a. Københavns Politis anklagemyndighed.

...

no-image

Jens Møller Jensen

Efterforsker og tidligere drabschef ved Københavns Politi

Den erfarne efterforsker og tidligere drabschef ved Københavns Politi, tager dig med bag politiafspærringerne og giver et unikt indblik i det arbejde han og kollegerne har udført på gerningssteder og i jagten på...

no-image

Michael Teschl

Dokumentarist, tilrettelægger og anmelderrost forfatter. Få et unikt og hårrejsende indblik i mysteriet om Pedal Ove.

Michael Teschl er kendt som en yderst grundig og alsidig dokumentarist, hvis specialeområde spænder vidt: Fra afdækning af økonomisk kriminalitet i erhvervslivet, over svindel med EU-midler til de mest komplicerede kriminalsager - og han har ry...

no-image

Amir Rashid

Politikommisær i Dansk Politi og underviser i konflikthåndtering og mental parathed.

...

no-image

Kristian Bech

Tv-vært, foredragsholder og tidligere politiassistent. Kendt fra diverse tv-programmer, bl.a. omhandlende politi og kriminalsager

...

no-image

Jens Veggerby

Tidl. professionel cykelrytter og foredragsholder. Foredrag om venskabet med svindleren Stein Bagger.

Tidligere cykelrytter Jens Veggerby fortæller i et meget personligt og ærligt foredrag, om sit venskab med en af Danmarks største svindlere, forretningsmanden Stein Bagger, og hvad det kostede Jens at være både økonomisk og personligt...

no-image

Rolf Eggert

Pædagog og professionel mentor. Holder foredrag om blandt andet udsatte unge og det at blive mønsterbryder

...

no-image

Peter Kofod

Skribent, foredragsholder og aktivist - Foredrag om overvågningssamfund, kommunikation og mediekritik og whistleblowere.

Photocredit: Pia Ry Hvad er masseovervågning egentlig, og hvad betyder det for demokratiet og retsstaten? Peter Kofod var den første dansker, der lavede et interview med whistlebloweren Edward Snowden og gør brug af sin kritiske sans, når han...

no-image

Niels Roos – Niarn

Musiker og foredragsholder, kendt for hiphop men kæmpede samtidigt med misbrugsproblemer og alkoholisme.

Niels Roos er kendt som rapperen Niarn, der op gennem 00’erne storhittede med numre som ”Dobbelt A” og ”Mit liv, mine regler” og turnerede til udsolgte koncerter. Men bag facaden kæmpede han med et massivt alkohol- og stofmisbrug. I dag...

no-image

Allan Olsen

Skuespiller, forfatter og foredragsholder - Kendt for mange roller på film og tv, men også for tiden som alkoholiker.

...

Kriminalitet
Kriminalitet
5 ud af 5 stjerner

"Vi får altid super service, når vi henvender os, og der bliver altid fulgt op på vores henvendelse :-)"

DSB Arbejdsmiljø

Om emnet: Kriminalitet

Kriminalitet

Hvilke tiltag kan være fornuftige, og hvordan afhjælpes kriminelle tendenser i samfundet? Hvilken rolle spiller kriminalitet i hverdagen, og hvordan er sammenhængen imellem eksempelvis kriminalitet og unge. Nogle af vores foredragsholdere går i dybden med netop denne vinkel på emnet.

Foredrag om kriminalitet er typisk med fokus på samfundets rolle i forhold til kriminaliteten, men derudover er der også foredrag om de mere berømte kriminalsager, hvor forskellige skæve sager præsenteres. Disse foredrag er ofte meget underholdende for deltagerne, da fortællingerne er fyldt med spænding. I vil blive overraskede over, hvordan visse kriminelle tænker, og hvilke motiver der for eksempel ligger bag drab. Foredrag om kriminalitet kan også være en personlig fortælling fra advokater, der fortæller om de sager, der er havnet på skrivebordet og været i retssalen igennem en karriere.

Foredrag om dette emne kan også være særligt relevante for organisationer, der arbejder med tidligere kriminelle. Flere af de dygtige foredragsholdere kan nemlig give deres solide bud på, hvordan det håndteres. Således kan I hjælpe de tidligere kriminelle på vej til en bedre levevej.

Book foredrag, der enten beskriver og giver viden om kriminalitet – eller få et debatskabende foredrag om sammenhænge, årsager og virkninger. Du er velkommen til at kontakte Athenas, hvis du har spørgsmål eller ønsker mere information. Vi hjælper dig hellere end gerne med at vælge den helt rette foredragsholder, der matcher organisationen og arrangementet. Du kan for eksempel udfylde vores formular – det er selvfølgelig helt uforpligtende.

Spørg på pris og dato