Tlf. 35 11 21 31

Få professionel rådgivning af vores dygtige konsulenter
Fake news

Foredragsholdere om Fake News

Fake news er alle vegne, og de er ofte svære at gennemskue. Hvordan ser vi igennem dem, og hvordan sørger vi for, at der ikke opstår falske udsagn om os selv og vores virksomhed?

Athenas’ vidensrige foredragsholdere går alle analytisk og professionelt til værks, når det handler om fake news. I skal dog ikke forvente, at det bliver tørt og kedeligt – I får en masse underholdende eksempler på fake news, og foredragsholderne formidler, så alle kan følge med.

Book den bedste foredragsholder om fake news

Udfyld den uforpligtende formular, så hjælper vi dig med at finde den perfekte foredragsholder om fake news til dit arrangement. Vi kontakter dig hurtigst muligt.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Eller ring til os på

Tlf: 35 11 21 31
Book den bedste foredragsholder om fake news

Udfyld den uforpligtende formular, så hjælper vi dig med at finde den perfekte foredragsholder om fake news til dit arrangement. Vi kontakter dig hurtigst muligt.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Athenas er skandinaviens største formidler af foredrag

Vi har håndplukket landets bedste foredragsholdere, så vi kan sikre det helt rigtige match til dit arrangement

Athenas kan rådgive dig til den perfekte løsning, uanset budget og tidshorisont

Athenas er din direkte kontakt til landets bedste foredragsholdere

Athenas håndterer over 100 forespørgsler fra både store og små virksomheder – hver dag

Vi har øje for detaljen og booker hvert år tusindvis af foredrag for alle typer af kunder

Athenas formidler årligt flere tusinde foredrag i Danmark og resten af verden

Alle foredragsholdere om fake news (9)

Hjælp mig med at vælge
no-image

Peter Ernstved Rasmussen

Prisvindende journalist, forfatter, radiovært og stifter af OLFI – et nichemedie, der bedriver journalistik med nyheder, baggrund analyser og debat om dansk forsvars- og sikkerhedspolitik.

...

no-image

Camilla Stampe

Politisk journalist på TV 2. Lær at se igennem fake news og styre kritiske interviews.

Kan vi altid stole på de påstande, der florerer i den offentlige debat? Camilla Stampe er ekspert i at faktatjekke disse påstande og konfrontere de ansvarlige i kritiske interviews på baggrund af sin stilling som vært på redaktionen Detektor....

no-image

Peter Svarre

Digital strateg og cand.scient.pol. Holder foredrag om digital kommunikation, innovation og forretningsudvikling.

Den digitale verden er voldsom, og det er svært at finde den bedste og sikre færden. Hvilken plads har din virksomhed og du som menneske i virvaret af kunstig intelligens, content marketing og digital polarisering? På baggrund af 20 års erfaring...

no-image

William Atak

Danmarks førende ekspert i Online Reputation Management, håndtering af Shitstorms og digital adfærd på arbejdspladsen. Dit digitale omdømme er altafgørende for at opnå succes.

...

no-image

Anders Fogh Jensen

Filosof, dramatiker, forfatter og foredragsholder - hans foredrag er både yderst inspirerende og tankevækkende.

...

no-image

Jeppe Søe

Journalist, forfatter, mediechef og studievært - Foredrag om kommunikation og den medieskabte virkelighed.

Jeppe Søe er kommunikationsrådgiver for kendte danskere og virksomheder i erhvervslivet i forbindelse med kriser eller medieangreb. Medierne er en afgørende magtfaktor! Derfor er det vigtigt at forstå medierne og hvorfor de gør, som de gør....

no-image

Martin Krasnik

Chefredaktør på Weekendavisen, journalist, debattør og forfatter, kendt bl.a. som vært på Deadline hos DR2.

Martin Krasnik inddrager i sine skarpe og debatskabende foredrag en række af de emner, som han i sit arbejde har skrevet om eller dækket på tæt hold. Han er en dygtig formidler, der formår at tilpasse sine foredrag til det enkelte publikum....

no-image

Karsten Fledelius

Lektor og foredragsholder med ekspertise i mellemøstligeforhold, religion og Balkans historie.

...

no-image

Hans Engell

En af Danmarks mest anderkendte politiske kommentatorer - Oplev et unikt indblik i dansk politik.

...

Fake news
Fake news
5 ud af 5 stjerner

"Det er sjældent at man oplever så god service andre steder"

BUPL Sydøst

Om emnet: Fake news

Fake news

Hos Athenas er vi eksperter i at formidle spændende foredrag om fake news, der bliver afholdt af skarpe personer. Er du interesseret i emnet, men har svært ved at finde den rette foredragsholder? Så kan du altid tage kontakt til os. Vi hjælper dig hellere end gerne med at finde den bedste foredragsholder til dit event og til din organisation. Bookingen er nem og hurtig ved en opringning, eller hvis du giver os et kald på telefonnummeret.

Fake news er et modeord og en megatrend i mediebilledet. De falske nyheder er blevet en uundgåelige forudsætning for den demokratiske samtale, fordi propaganda kan påvirke befolkninger, meningsdannere og politikere. Falske nyheder kan blive en udfordring for den offentlige debat og dermed for grundlaget i de liberale demokratier. Flere steder i Europa forsøger medier, borgere, virksomheder og stater at finde sammen for at løse problemet.

Fænomenet har særligt fundet sit fodfæste i amerikanske medier. Men det kan lige så vel finde sted i Danmark og i Skandinavien helt generelt. En stor faldgruppe kan være “sociale medier unge”, da disse medier er en stor kilde til fake news. Men hvordan kan man være sikker på, om en influencer deler fup til sine følgere?

Hvad gør vi, hvis fake news rammer os selv som individ eller som virksomhed? Det kan være lidt af en uoverkommelige opgave at mane falske udsagn til jorden, hvis de først har fået tag på befolkningen.

Spørg på pris og dato