Tlf. 35 11 21 31

Få professionel rådgivning af vores dygtige konsulenter
Fake news

Foredragsholdere om Fake News

Fake news er alle vegne, og de er ofte svære at gennemskue. Hvordan ser vi igennem dem, og hvordan sørger vi for, at der ikke opstår falske udsagn om os selv og vores virksomhed?

Athenas’ vidensrige foredragsholdere går alle analytisk og professionelt til værks, når det handler om fake news. I skal dog ikke forvente, at det bliver tørt og kedeligt – I får en masse underholdende eksempler på fake news, og foredragsholderne formidler, så alle kan følge med.

Book den bedste foredragsholder om fake news

Udfyld den uforpligtende formular, så hjælper vi dig med at finde den perfekte foredragsholder om fake news til dit arrangement. Vi kontakter dig hurtigst muligt.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Eller ring til os på

Tlf: 35 11 21 31
Book den bedste foredragsholder om fake news

Udfyld den uforpligtende formular, så hjælper vi dig med at finde den perfekte foredragsholder om fake news til dit arrangement. Vi kontakter dig hurtigst muligt.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Athenas er skandinaviens største formidler af foredrag

Athenas håndterer over 100 forespørgsler fra både store og små virksomheder – hver dag

Vi har håndplukket landets bedste foredragsholdere, så vi kan sikre det helt rigtige match til dit arrangement

Athenas kan rådgive dig til den perfekte løsning, uanset budget og tidshorisont

Athenas er din direkte kontakt til landets bedste foredragsholdere

Vi har øje for detaljen og booker hvert år tusindvis af foredrag for alle typer af kunder

Athenas formidler årligt flere tusinde foredrag i Danmark og resten af verden

Alle foredragsholdere om fake news (8)

Hjælp mig med at vælge

Om emnet: Fake news

Fake news

Hos Athenas er vi eksperter i at formidle spændende foredrag om fake news, der bliver afholdt af skarpe personer. Er du interesseret i emnet, men har svært ved at finde den rette foredragsholder? Så kan du altid tage kontakt til os. Vi hjælper dig hellere end gerne med at finde den bedste foredragsholder til dit event og til din organisation. Bookingen er nem og hurtig ved en opringning, eller hvis du giver os et kald på telefonnummeret.

Fake news er et modeord og en megatrend i mediebilledet. De falske nyheder er blevet en uundgåelige forudsætning for den demokratiske samtale, fordi propaganda kan påvirke befolkninger, meningsdannere og politikere. Falske nyheder kan blive en udfordring for den offentlige debat og dermed for grundlaget i de liberale demokratier. Flere steder i Europa forsøger medier, borgere, virksomheder og stater at finde sammen for at løse problemet.

Fænomenet har særligt fundet sit fodfæste i amerikanske medier. Men det kan lige så vel finde sted i Danmark og i Skandinavien helt generelt. En stor faldgruppe kan være “sociale medier unge”, da disse medier er en stor kilde til fake news. Men hvordan kan man være sikker på, om en influencer deler fup til sine følgere?

Hvad gør vi, hvis fake news rammer os selv som individ eller som virksomhed? Det kan være lidt af en uoverkommelige opgave at mane falske udsagn til jorden, hvis de først har fået tag på befolkningen.

Spørg på pris og dato