Tlf. 35 11 21 31

Få professionel rådgivning af vores dygtige konsulenter
Pseudoarbejde

Foredragsholdere om pseudoarbejde

Føler I, at I har travlt med et utal af opgaver, men som arbejdsdagene går, så kommer I stadig ikke videre eller tættere på målet? Pseudoarbejde fylder i de langt de fleste virksomheder.

Trods effektiviseringer og digitale løsninger bruger vi tiden på overflødigheder. Vi sidder fast i et hamsterhjul af opgaver, som ikke skaber værdi for virksomheden eller medarbejderne selv. I stedet fyldes arbejdspladsen med frustration og meningsløshed.

Hos Athenas finder du kvalificerede og vidensrige foredragsholdere, der giver publikum brugbar indsigt i pseudoarbejde og ændrer jeres arbejdsliv til det bedre.

Book den perfekte foredragsholder om pseudoarbejde

Udfyld den uforpligtende formular, så hjælper vi dig med at finde den helt rette foredragsholder om pseudoarbejde til dit arrangement. Vi kontakter dig hurtigst muligt.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Eller ring til os på

Tlf: 35 11 21 31
Book den perfekte foredragsholder om pseudoarbejde

Udfyld den uforpligtende formular, så hjælper vi dig med at finde den helt rette foredragsholder om pseudoarbejde til dit arrangement. Vi kontakter dig hurtigst muligt.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Athenas formidler årligt flere tusinde foredrag i Danmark og resten af verden

Vi har øje for detaljen og booker hvert år tusindvis af foredrag for alle typer af kunder

Athenas kan rådgive dig til den perfekte løsning, uanset budget og tidshorisont

Vi har håndplukket landets bedste foredragsholdere, så vi kan sikre det helt rigtige match til dit arrangement

Athenas er skandinaviens største formidler af foredrag

Athenas håndterer over 100 forespørgsler fra både store og små virksomheder – hver dag

Athenas er din direkte kontakt til landets bedste foredragsholdere

Alle foredragsholdere om pseudoarbejde (1)

Hjælp mig med at vælge
Pseudoarbejde
Pseudoarbejde
5 ud af 5 stjerner

"Jeg var meget glad for den hurtige respons fra jeres side, da jeg var meget sent ude med hensyn til at booke. Jeg fik meget hurtigt 3 yderst relevante muligheder udfra de stikord, som jeg gav jer"

VELUX Danmark A/S

Om emnet: Pseudoarbejde

Pseudoarbejde

Begrebet om pseudoarbejde blev introduceret i 2018 med bøger, som hurtigt røg på bestsellerlisterne. Siden da har fænomenet fået meget opmærksomhed blandt virksomheder, filosoffer og generelt befolkningen – og det er bestemt ikke uden grund.

Med foredrag om pseudoarbejde bliver et ellers underbelyst område i vores arbejdsliv diskuteret. Mange virksomheder, medarbejdere og ledere oplever, at en arbejdsdag hurtigt kan gå med ingenting. Alligevel føler størstedelen, at de har travlt i hverdagen, men det er alt imens, at der ikke bliver udrettet noget af værdi for organisationen eller individet.

Overflødige opgaver i arbejdstiden som møder, rapporteringer, registreringer, e-mails og PowerPoints får medarbejdernes fulde opmærksomhed, og det resulterer ofte i, at virksomheden aldrig når helt ind til kerneopgaven eller det fælles mål. De mange mere eller mindre ligegyldige opgaver hindrer os i at skabe værdi og innovere.

Foredrag om pseudoarbejde kan være relevante i mange sammenhænge. Det er for alle, der ønsker et kritisk blik på det arbejde, der reelt er af tvivlsomt indhold, og som i sidste ende kun hindrer personlig udvikling, dannelse og lykke. Det er for individer, virksomheder, medarbejdere og ledere, der gerne vil skabe meningsfulde arbejdsdage.

Ønsker I at skabe meningsfulde arbejdsdage i virksomheden og få tid til det vigtige? Hos Athenas er vi eksperter i at formidle foredrag om pseudoarbejde og kan tilbyde jer nogle af landets bedste foredragsholdere på området. De kan alle give jer nogle simple værktøjer til at forhindre pseudoarbejde, så I kan tage dem i brug lige med det samme.

Spørg på pris og dato