Tlf. 35 11 21 31

Få professionel rådgivning af vores dygtige konsulenter
generic-cover2

Foredragsholdere om Marketing

Marketing er en integreret del af vores hverdag, fra tv-reklamer til sociale medieannoncer. Det dækker processen, hvor virksomheder promoverer deres produkter gennem reklame, branding, online-strategier og direkte marketingkampagner.

Foredrag om marketing og markedsføring, ofte præsenteret af eksperter, tilbyder uvurderlig indsigt og rådgivning. De deler opdateret viden om de seneste trends, inspirerende cases og idéer til effektive kampagner.

Uforpligtende forespørgsel

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Eller ring til os på

Tlf: 35 11 21 31
Uforpligtende forespørgsel

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Vi har øje for detaljen og booker hvert år tusindvis af foredrag for alle typer af kunder

Athenas håndterer over 100 forespørgsler fra både store og små virksomheder – hver dag

Athenas er skandinaviens største formidler af foredrag

Athenas er din direkte kontakt til landets bedste foredragsholdere

Vi har håndplukket landets bedste foredragsholdere, så vi kan sikre det helt rigtige match til dit arrangement

Athenas kan rådgive dig til den perfekte løsning, uanset budget og tidshorisont

Athenas formidler årligt flere tusinde foredrag i Danmark og resten af verden

Alle foredragsholdere om marketing (5)

Hjælp mig med at vælge

Foredrag om marketing

Opdag de mest inspirerende talere i marketingverdenen. Få ekspertrådgivning og strategier til at tage din virksomheds marketing til det næste niveau. Lær af marketingpionerer gennem deres cases og indsigter. Boost din marketingstrategi med værdifulde inputs og idéer fra vores udvalg af topmotiverede talere. Øg din markedsføringseffektivitet, følg de seneste marketingtrends og værktøjer fra eksperterne, og skab målbare resultater med en velvalgt keynote-taler inden for marketing. Inspirer medarbejdere og ledelsen til at nå jeres marketingmål. Book din marketing-keynote i dag!

  • Her finder du foredrag om marketing og markedsføring. Marketing og markedsføring dække den proces, hvorved en virksomhed forsøger at afsætte sine produkter. Det kan være i form af massiv reklame og branding, online-strategier eller igennem direct marketing kampagner og viral markedsføring.
  • Foredrag om markedsføring og marketing er ofte fra eksperter på områderne, der igennem input kan guide en virksomhed eller organisation til at blive bedre til at promovere sig selv eller deres produkter.
  • Foredrag om marketing og markedsføring kan også være ment som inspiration fra virksomheder eller marketingschefer, der igennem cases kan inspirere til marketing-strategier. Bliv inspireret til at gennemføre effektive målbare kampagner. Foredrag om marketing og markedsføring kan give gode inputs til medarbejdere og ledelsen om marketing og markedsføring.
Spørg på pris og dato