Tlf. 35 11 21 31

Få professionel rådgivning af vores dygtige konsulenter
Foredrag for ældre

Foredrag for ældre

Hos Athenas er vi eksperter i at formidle foredrag, der rammer målgruppen ældre. Foredragsholderne fokuserer på vidt forskellige emner, men de centrerer sig ofte om personlige fortællinger, rejser, sorg, historie, religion og livets forandringer i løbet af dets gang.

I blandt foredragsholderne finder du for eksempel dygtige forfattere, som fortæller åbenhjertigt om deres liv og litteratur. Desuden er der flere kendte personer, som du har set på fjernsynet eller hørt i radioen igen og igen, og de beretter også glædeligt om deres erfaringer.

Foredrag for seniorer giver stof til eftertanke hos deltagerne, gode historier og smil på læben. Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis vi skal hjælpe dig med at finde den perfekte foredragsholder til dit arrangement.

Book det perfekte foredrag for ældre

Udfyld den uforpligtende formular, så hjælper vi dig med at finde det helt rette foredrag for ældre til dit arrangement. Vi kontakter dig hurtigst muligt.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Eller ring til os på

Tlf: 35 11 21 31
Book det perfekte foredrag for ældre

Udfyld den uforpligtende formular, så hjælper vi dig med at finde det helt rette foredrag for ældre til dit arrangement. Vi kontakter dig hurtigst muligt.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Athenas formidler årligt flere tusinde foredrag i Danmark og resten af verden

Athenas er skandinaviens største formidler af foredrag

Vi har håndplukket landets bedste foredragsholdere, så vi kan sikre det helt rigtige match til dit arrangement

Vi har øje for detaljen og booker hvert år tusindvis af foredrag for alle typer af kunder

Athenas håndterer over 100 forespørgsler fra både store og små virksomheder – hver dag

Athenas er din direkte kontakt til landets bedste foredragsholdere

Athenas kan rådgive dig til den perfekte løsning, uanset budget og tidshorisont

Alle foredragsholdere om foredrag for ældre (17)

Hjælp mig med at vælge

Om emnet: Foredrag for ældre

Foredrag for ældre

Foredragsholderne ovenfor, der tilbyder foredrag for ældre, holder autentiske og personlige oplæg. Du finder foredrag, der bevæger sig inden for emner som personlige fortællinger, sorg, døden, rejser og livets gang. Alle foredragene bliver formidlet med varme, underholdning og spændende refleksioner.

Du finder foredragsholdere, som er kendte ansigter på baggrund af for eksempel deres forfatterskab, musik eller skuespil. Med udgangspunkt i deres liv fortæller de om de erfaringer og realiseringer, som de har gjort igennem svære perioder og lykkelige stunder i deres private sfære og professionelle virke. Det får lattermusklerne i gang, men det giver også anledning til at tænke dybere over forskellige emner.

Deltagerne har også mulighed for at komme med foredragsholderen på en rejse gennem hans eller hendes billeder og ord. Oplev hele verden med en foredragsholder, der for eksempel har været på jordomrejse, deltaget i Siriuspatruljen eller været fotograf i udsatte områder.

Flere af foredragsholderne fortæller om historie og perioder af stor betydning for verden. Her får publikum altså mulighed for en spændende beretning om omvæltende begivenheder og personer, der har sat et uforglemmeligt præg på verdenshistorien.

Du har også rig mulighed for at booke en foredragsholder, der sætter fokus på, hvordan ældre kan forbedre livskvaliteten. Det handler især om at træne hukommelsen blandt andet ved hjernegymnastik. Foredrag for ældre kan dermed også sagtens give deltagerne redskaber til at nyde livet lige dét ekstra.

Planlægger du at afholde et arrangement med et af ovenstående emner og perspektiver? Så kan du nemt tage kontakt til os og høre nærmere. Vi hjælper dig meget gerne med at finde den helt rette foredragsholder til din organisation.

Spørg på pris og dato