Tlf. 35 11 21 31

Få professionel rådgivning af vores dygtige konsulenter
Salg

Inspirerende foredragsholdere om salg

Har I problemer med at sælge jeres produkter? Salg er svært er mestre, da det kræver indsigt i menneskets psykologiske aspekter, hvis du skal overtale en (måske) fremmet person til at købe lige præcis dit produkt.

Foredrag om salg giver dig kompetencerne til at udføre salg på sikker vis. Athenas’ foredragsholdere fortæller med entusiasme, hvilke metoder du kan tage i brug. Glæd dig til et levende og underholdende foredrag, der giver dig informationer, du kan bruge resten af livet.

Book en foredragsholder om salg

Udfyld den uforpligtende formular, så hjælper vi dig med at finde den helt rette foredragsholder om salg. Du får lynhurtigt svar.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Eller ring til os på

Tlf: 35 11 21 31
Book en foredragsholder om salg

Udfyld den uforpligtende formular, så hjælper vi dig med at finde den helt rette foredragsholder om salg. Du får lynhurtigt svar.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Athenas håndterer over 100 forespørgsler fra både store og små virksomheder – hver dag

Athenas kan rådgive dig til den perfekte løsning, uanset budget og tidshorisont

Athenas er skandinaviens største formidler af foredrag

Athenas er din direkte kontakt til landets bedste foredragsholdere

Vi har håndplukket landets bedste foredragsholdere, så vi kan sikre det helt rigtige match til dit arrangement

Vi har øje for detaljen og booker hvert år tusindvis af foredrag for alle typer af kunder

Athenas formidler årligt flere tusinde foredrag i Danmark og resten af verden

Alle foredragsholdere om salg (9)

Hjælp mig med at vælge

Om emnet: Salg

Salg

Salg er i dag en integreret del af de fleste menneskers liv – både igennem arbejde og privat. Men især inden for den private sektor er salg central for virksomhederne.

Det er næsten så godt som umuligt at være den fødte sælger. Det kræver indsigt i menneskets psykologi, hvis man skal mestre det at sælge. Alle kan få noget godt ud af at få større viden på dette område.

Foredrag om salg kan enten være introducerende og derved give et bredt overblik over salgsredskaber og samtidig arbejde med den mentalitet, som også er nødvendig for at kunne skabe gode salg. Dermed kan disse foredrag også resultere i personlig udvikling hos lytterne. Det kan også være decideret salgstræning. Foredrag om salg kan derfor tilrettes til målgruppen, som kan være alt fra nye sælgere i mindre virksomheder, til erfarne sælgere der vil viderebygge på deres salgskompetencer.

Foredragene kan også være rettet imod mere erfarne sælgere, der har brug for inspiration til at videreudvikle deres evner og viden. Et foredrag kan bestå som en form for lynkursus, og I behøver derfor ikke at tænke på videre sælger uddannelse. Lytterne vil få en masse gode råd og metoder med fra oplægget. Bliv inspireret af de bedste foredragsholdere indenfor salg og salgstræning.

Athenas er eksperter i at formidle foredrag i dette emne. Tag nemt kontakt til os, hvis du skal have hjælp til at finde den rette foredragsholder eller det mest relevante foredrag til dit arrangement.

Spørg på pris og dato