Tlf. 35 11 21 31

Få professionel rådgivning af vores dygtige konsulenter
Diabetes

Foredragsholdere om Diabetes

Det kan være meget overvældende at blive diagnosticeret med enten diabetes 1 eller diabetes 2. Pludselig skal man omlægge sin hverdag, insulin bliver et stort emne, og hvor skal man så starte?

Hos Athenas har vi flere dygtige eksperter i sygdommen, som kan give indsigt og forståelse for, hvad der er sket med patientens krop. Sygdommen behøver ikke at overtage dagligdagen, så længe man er klar over, hvordan det skal håndteres. Foredragets deltagere kan også se frem til redskaber, der kan mindske følgesygdomme.

Book den bedste foredragsholder om diabetes

Udfyld formularen helt uforpligtende, så kontakter vi dig hurtigst muligt. Vi hjælper dig med at finde den perfekte foredragsholder om diabetes til dit event.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Eller ring til os på

Tlf: 35 11 21 31
Book den bedste foredragsholder om diabetes

Udfyld formularen helt uforpligtende, så kontakter vi dig hurtigst muligt. Vi hjælper dig med at finde den perfekte foredragsholder om diabetes til dit event.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Vi har håndplukket landets bedste foredragsholdere, så vi kan sikre det helt rigtige match til dit arrangement

Vi har øje for detaljen og booker hvert år tusindvis af foredrag for alle typer af kunder

Athenas kan rådgive dig til den perfekte løsning, uanset budget og tidshorisont

Athenas er skandinaviens største formidler af foredrag

Athenas er din direkte kontakt til landets bedste foredragsholdere

Athenas formidler årligt flere tusinde foredrag i Danmark og resten af verden

Athenas håndterer over 100 forespørgsler fra både store og små virksomheder – hver dag

Alle foredragsholdere om diabetes (2)

Hjælp mig med at vælge
Diabetes
Diabetes
5 ud af 5 stjerner

"Rigtig god vejledning hele vejen igennem, god opfølgning og altid en munter tone."

Fredericia Kommune

Om emnet: Diabetes

Diabetes

Hos Athenas har vi stor erfaring med at formidle foredrag, der omhandler diabetes. Vi hjælper altid vores kunder med at vælge den helt rette foredragsholder til deres event og organisation, så de opnår det absolut bedste match. Tag kontakt til os allerede i dag, og så hjælper vi også hellere end gerne dig og din organisation med at gøre jeres event til en succes.

Diabetes, måske bedre kendt som sukkersyge, er en sygdom, hvor blodets sukkerindhold er højere end normalt. Det skyldes, at bugspytkirtlen ikke producerer nok insulin. Man taler typisk diabetes 1 og diabetes 2. Type 2 blev i gamle dage nogle gange kaldt for gammelmandssukkersyge. Der er både forskelle og ligheder i mellem de to typer, men ved begge tilfælde skal man være opmærksom på følgesygdommene. man kan heldigvis gøre sit for, at det ikke rammer en selv.

Man kan behandle sygdommen med blandt andet insulin. Men det er vigtigt, at folk med diabetes er opmærksomme på kost og motion. Det er bestemt ikke lige meget, hvad og hvornår man spiser og drikker. Athenas’ dygtige eksperter på området kan fortælle publikum meget mere om, hvad der gavner, og hvad der skader.

Foredrag om diabetes kan handle om sygdommen og behandlingsformer, om det at leve med sygdommen, om hvordan man bedst kan få en god tilværelse med diabetes, etc. Uanset hvad kan deltagerne se frem til at blive klogere på sygdommen. De får redskaber til at forbedre deres tilværelse.

Spørg på pris og dato