Tlf. 35 11 21 31

Få professionel rådgivning af vores dygtige konsulenter
generic-cover1

Foredragsholdere om Teknologi

Den teknologiske udvikling påvirker os dagligt med nye produkter og trends som pervasive computing. Moderne teknologi øger produktiviteten, forbinder verden og fremmer innovation i alle brancher. Et keynote foredrag om teknologi er afgørende, da det giver opdateret viden om de seneste trends og inspirerende indblik i fremtidens teknologi.

Ved at booke et teknologi-foredrag får du adgang til eksperter, der deler deres unikke indsigt og vision. Dette hjælper dig med at træffe informerede beslutninger for din virksomhed og udvide dit netværk med ligesindede. Fremtiden er her allerede, og teknologi har allerede transformeret vores liv. Tag skridtet ind i fremtiden ved at booke et foredrag om teknologi og udforsk de utallige muligheder, det bringer med sig.

Uforpligtende forespørgsel

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Eller ring til os på

Tlf: 35 11 21 31
Uforpligtende forespørgsel

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Athenas håndterer over 100 forespørgsler fra både store og små virksomheder – hver dag

Athenas formidler årligt flere tusinde foredrag i Danmark og resten af verden

Athenas er skandinaviens største formidler af foredrag

Vi har øje for detaljen og booker hvert år tusindvis af foredrag for alle typer af kunder

Athenas er din direkte kontakt til landets bedste foredragsholdere

Athenas kan rådgive dig til den perfekte løsning, uanset budget og tidshorisont

Vi har håndplukket landets bedste foredragsholdere, så vi kan sikre det helt rigtige match til dit arrangement

Alle foredragsholdere om teknologi (10)

Hjælp mig med at vælge

Foredrag om teknologi

Oplev de bedste motivationsforedragsholdere inden for teknologi og få indblik i den rivende udvikling af teknologiske landvindinger. Vores keynote speakers dykker ned i de nyeste trends som pervasive computing og IT’s indflydelse på alle områder. De deler også perspektiver om fremtidens muligheder for både virksomheder og enkeltpersoner inden for teknologi.

Fremtiden er allerede her med produkter, vi for kun få år siden forbandt med science fiction. Vores foredrag om teknologi inspirerer og giver unikke indblik i alt fra IT og computere til biologiske og genetiske teknologier. Skab forandring, udnyt teknologiens potentiale, og book et inspirerende keynote foredrag om teknologi i dag.

  • Den teknologiske landvinding er i rivende udvikling, og flere og flere nye produkter bliver introduceret på markedet. Der er en række teknologiske trends – som eksempelvis pervasing computing – IT i alting.
  • Foredrag om teknologi kan præciseres til flere emner, eksempelvis; Foredrag om de enkelte teknologiske fremskridt, og Foredrag/beskrivelser af fremtidens muligheder for både brancher og enkeltpersoner indenfor teknologi. Det er ofte inspirerende for virksomheder enten ved, virksomheden selv, konferencer eller til åbne arrangementer, hvor alle med interesse for teknologi kan komme og høre foredraget.
  • Fremtiden er her allerede, og der eksisterer allerede mange produkter, som vi for kun få år siden forbandt med science-fiction. Et foredrag om teknologi inspirerer og giver nogle unikke indblik i fremtidens teknologi – fra IT og computere til biologiske og genetiske teknologier.
Spørg på pris og dato