Tlf. 35 11 21 31

Få professionel rådgivning af vores dygtige konsulenter
generic-cover2

Foredragsholdere om Ligestilling

Ligestilling er en central samfundsudfordring, der angår os alle. På trods af påstanden om ligestilling i Danmark viser statistikkerne stadig uligheder, især når det kommer til løn mellem kønnene. Selvom vi hylder kvindelige idrætsstjerner som håndboldlandsholdet og Caroline Wozniacki, er vejen til succes for kvindelige sportsudøvere stadig fyldt med udfordringer.

Foredrag om ligestilling, holdt af erfarne foredragsholdere, giver os mulighed for at se nærmere på disse udfordringer. Booking af en keynote speaker til dit arrangement om ligestilling er en vigtig beslutning. Det giver deltagerne mulighed for at forstå dybere, hvordan ligestilling påvirker vores samfund og hverdag. Det er ikke blot et vigtigt emne; det er en mulighed for at motivere og uddanne dine deltagere til at arbejde mod en mere retfærdig fremtid for alle.

Så lad os sammen skabe en meningsfuld samtale om ligestilling ved at booke et foredrag om ligestilling til dit næste event.

Uforpligtende forespørgsel

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Eller ring til os på

Tlf: 35 11 21 31
Uforpligtende forespørgsel

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Athenas kan rådgive dig til den perfekte løsning, uanset budget og tidshorisont

Vi har håndplukket landets bedste foredragsholdere, så vi kan sikre det helt rigtige match til dit arrangement

Athenas håndterer over 100 forespørgsler fra både store og små virksomheder – hver dag

Athenas er skandinaviens største formidler af foredrag

Athenas er din direkte kontakt til landets bedste foredragsholdere

Athenas formidler årligt flere tusinde foredrag i Danmark og resten af verden

Vi har øje for detaljen og booker hvert år tusindvis af foredrag for alle typer af kunder

Alle foredragsholdere om ligestilling (13)

Hjælp mig med at vælge
no-image

Frederikke Antonie Schmidt

Stifter og kreativ direktør i Gazellevirksomheden Roccamore. En indsigtsfuld og morsom beretning om livet som kvindelig iværksætter.

...

no-image

Pernille Skipper

Politisk kommentator på TV2 News og tidligere politisk leder for Enhedslisten. Pernille Skipper formidler spændende foredrag om ligestilling, magt og demokrati.

...

no-image

Christian Groes

Prisvindende forsker, forfatter og antropolog. Ekspert indenfor køn, magt, grænser, diversitet og tidens nye manderoller. Foredrag om MeToo, mandekultur, samt ledelsesbegrebet "Høvdingeledelse".

...

no-image

Asta-Maja Njor Boisen

Instruktør i feministisk selvforsvar, forfatter og medlem af Ligestillingsministeriets ungepanel

...

no-image

Jalal Arabi

Stand-up'er og kendt fra DR-dokumentaren "Macho". Personlige, underholdende og ærlige foredrag om at finde sin identitet som transkønnet muslim.

...

no-image

Ditto

Succesfuld podcastduo og eksperter i diversitet bestående af Rikke Kristine Østergaard, leder og kommunikatør, og Naja Lind Rasmussen, antropolog og diversitetskonsulent.

...

no-image

Andreas Gylling Æbelø

Meningsdanner, retoriker, tidligere direktør for AIDS-Fondet og politisk rådgiver. Underholdende og oplysende foredrag, der kvalificerer og nuancerer værdi – og identitetsdebatten.

...

no-image

Louise Kjølsen

Cand. psych, feminist, influencer og markant debattør i ligestillingsdebatten.

...

no-image

Geeti Amiri

Forfatter, debattør og vinder af "Hørups Debatpris" i 2020 - Mønsterbryder, systemkritiker og markant meningsdanner.

...

no-image

Amalie Lyhne

Skribent, debattør og foredragsholder - Foredrag om køn, ligestilling, politik, offentlig debat og kvinderoller.

...

no-image

Sanne Søndergaard

Journalist, forfatter, komiker og entertainer. Tankevækkende og dybe foredrag, der samtidig er super underholdende og giver nye perspektiver på vigtige emner som bl.a. kønsroller, teenagere og mobning.

...

no-image

Anne Sophia Hermansen

Kulturkommentator, kritiker og litteraturhistoriker ved Weekendavisen, og indflydelsesrig meningsdanner. Foredrag om kultur, dannelse, ledelse og den tid, vi lever i.

...

no-image

Rushy Rashid

Journalist, forfatter og foredragsholder, som byder på medrivende, indsigtsfulde og spændende foredrag om bl.a. demokrati og diversitet

...

Ligestilling
Ligestilling
5 ud af 5 stjerner

"Det er sjældent at man oplever så god service andre steder"

BUPL Sydøst

Foredrag om ligestilling

Oplev Danmarks bedste motivationsforedragsholdere om ligestilling på vores platform. Ligestilling er et presserende emne, selvom Danmark traditionelt har betragtet sig som et ligestillet samfund. Statistikkerne afslører stadig lønforskelle mellem kønnene, især i visse erhverv. Mens kvindelandsholdet i håndbold og tennisstjernen Caroline Wozniacki har opnået berømmelse, er det stadig sværere for kvinder inden for sportsgrene som fodbold, boksning og cykling.

Vores udvalg af keynote speakers fokuserer på at udfordre status quo og skabe meningsfulde samtaler om ligestilling i det danske samfund. Disse talere deler deres dybtgående viden og erfaringer for at inspirere og uddanne dit publikum. Book en ekspert i dag og gør din næste begivenhed til en platform for at fremme ligestillingsdebatten.

Find den perfekte foredragsholder, der kan belyse ligestillingens vigtighed for dit arrangement.

  • Ligestilling handler om lige vilkår for begge køn, og som udgangspunkt plejer man at sige, at vi har ligestilling i Danmark.
  • Men er det nu også helt korrekt? Tallene viser, at der stadig er forskelle i forhold til sådan noget som løn mænd og kvinder imellem, i nogle stillinger mere end andre.
  • Og selvom kvindelandsholdet i håndbold og tennisspilleren Caroline Wozniacki har opnået stor berømmelse herhjemme, så er chancerne for stjernekarriere stadig langt mindre, hvis man er kvindelig fodboldspiller, bokser eller cykelrytter end hvis man er mand.
  • Foredrag om ligestilling vil ofte handle om vilkår for ligestilling, også i det danske samfund, og ikke sjældent vil den kritiske lup nok blive fundet frem.
Spørg på pris og dato