Tlf. 35 11 21 31

Få professionel rådgivning af vores dygtige konsulenter
Alderdom og ældre

De Bedste Foredragsholdere om Alderdom og Ældre

Alderdom behøver ikke at betyde, at livet bliver kedeligt og inaktivt. Vores foredragsholdere om alderdom og ældre holder inspirerende og livsbekræftende foredrag om, hvordan alderdommen stadig kan indeholde personlig udvikling, en sund krop og et godt liv.

Foredragsholderne nedenfor taler alle sammen om alderdom og ældre på baggrund af teoretisk og praktisk viden. Men helt uden at det bliver tørt og kedeligt. De fortæller og giver redskaber til, hvordan ældre kan finde inspiration til at blive ved med at udvikle sig selv.

Book den perfekte foredragsholder om alderdom og ældre

Udfyld den uforpligtende forespørgsel, og så hjælper vi dig med at finde den bedste foredragsholder om alderdom og ældre, som matcher din organisation. Vi kontakter dig hurtigst muligt.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Eller ring til os på

Tlf: 35 11 21 31
Book den perfekte foredragsholder om alderdom og ældre

Udfyld den uforpligtende forespørgsel, og så hjælper vi dig med at finde den bedste foredragsholder om alderdom og ældre, som matcher din organisation. Vi kontakter dig hurtigst muligt.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Athenas er skandinaviens største formidler af foredrag

Vi har øje for detaljen og booker hvert år tusindvis af foredrag for alle typer af kunder

Vi har håndplukket landets bedste foredragsholdere, så vi kan sikre det helt rigtige match til dit arrangement

Athenas formidler årligt flere tusinde foredrag i Danmark og resten af verden

Athenas kan rådgive dig til den perfekte løsning, uanset budget og tidshorisont

Athenas håndterer over 100 forespørgsler fra både store og små virksomheder – hver dag

Athenas er din direkte kontakt til landets bedste foredragsholdere

Alle foredragsholdere om alderdom og ældre (9)

Hjælp mig med at vælge
no-image

Thomas Geuken

Professionel foredragsholder, forfatter, strategisk fremtidsforsker og lederskabsrådgiver

...

no-image

Judith Rothenborg

Judith Rothenborg er kendt fra dokumentaren ”Mormor på mandejagt. Hun er en farverig moden kvinde med markante holdninger til det at blive ældre.

...

no-image

Belinda Hornshøj

CEO i HeartWork. Giv omsorg til både dig selv og dine relationer, og opnå den bedst mulige trivsel.

Belinda Hornshøj holder inspirerende foredrag om vigtigheden af relationer på alle livets områder - både på arbejdspladsen og i privatlivet. Belinda vil bl.a. give dig et indblik i, hvordan fællesskaber på tværs af generationer kan skabe...

no-image

Lotte Blicher Mørk

Hospitalspræst med dybdegående budskaber om død, sorg og magtesløshed.

Lotte Blicher Mørk er blevet en stærk stemme i debatten om emner som sygdom, død, sorg og eksistentielle temaer som håb, mening, skyld, skam, kærlighed, ensomhed, angst og meget andet i velfærdssamfundet. Hun har stor erfaring med at tilpasse...

no-image

Lone Hertz

Skuespiller, forfatter og foredragsholder, bedst kendt for diverse roller i bl.a. forskellige danske folkekomedier.

Lone Hertz er efter flere år i branchen stadigvæk en meget efterspurgt foredragsholder. Uanset om det er oplæsning af Johannes-Evangeliet, eller i det improviserede foredrag om Frk. Nitouche roser publikum Lone for sin evne til at formidle og...

no-image

Stig Pramming

Læge og foredragsholder - Foredrag om det at blive ældre, om at bevare livskræften og beholde arbejdsglæden.

Stig Pramming har publiceret adskillige artikler i internationale tidsskrifter, skrevet kapitler i bøger samt været hovedtaler, formand og arrangør ved flere internationale møder om sundhedsfremme. Nu har interessen samlet sig om nyere...

no-image

Peter Olesen

Journalist, forfatter og ekspert inden for arkitektur, kendt blandt andet for sin tid hos DR i perioden fra 1976-1990.

Peter Olesen er en energisk og eftertragtet foredragsholder inden for emnerne arkitektur, sorg og livsglæde, høflighed og omgangsformer. Han er kendt i landet for sine debatskabende foredrag, kanalrundfarter og byvandringer, der altid er...

no-image

Henning Kirk

Aldringsforsker, læge dr.med., forfatter, foredragsholder - Om hjernen, socialpolitik, seniorpolitik, sundhed og motion.

Henning Kirk er en hyppigt anvendt foredragsholder i både erhvervslivet, kommunerne og i folkeoplysningen grundet hans enorme viden inden for områderne alderdom, hjernen, socialpolitik, seniorpolitik, sundhed og motion. Henning Kirk evner at...

no-image

Christine Feldthaus

Livsstilsekspert og kommunikationsrådgiver, bl.a. kendt fra DR programmerne 'Kender du typen' og 'So F***ing Special'.

...

Alderdom og ældre
Alderdom og ældre
5 ud af 5 stjerner

"Jeg er meget tilfreds med måden I følger op på. Og måden som ting hele tiden bliver bekræftet på. Man føler ikke på noget tidspunkt at man er glemt"

Novo Nordisk Aalborg

Om emnet: Alderdom og ældre

Alderdom og ældre
  • Emnet alderdom og ældre byder på en lang række foredrag, som vinkler det på forskellige måder. I kan derfor let finde en foredragsholder i blandt de ovenstående, som matcher lige præcis jeres arrangement og det tema, som I gerne vil have fokus på.
  • De seneste par år har der for eksempel været debat omkring fremtidens ældrepleje og de udfordringer, der kommer i takt med, at procentdelen af ældre bare stiger og stiger. Hør nogle ideer til, hvordan problemet kan blive løst.
  • I Danmark bliver den ældre generation omtalt som det grå guld. Men hvordan er det at være ældre på arbejdsmarkedet, og generelt at blive ældre i det danske samfund? Hos den enkelte kan der også opstå mange spørgsmål, når alderen stiger. Er det slut med personlig udvikling? De fleste vil gerne bibeholde en sund krop og spørger derfor sig selv: Hvordan holder jeg mig sund og fit, og er en gå tur nok i den anledning?
  • Foredrag om alderdom og ældre kan være med til at opklare, hvordan man får det bedste ud af sin alderdom, og hvordan man øger livskvaliteten og sundheden. Foredrag om alderdom og ældre kan også være gode som en øjenåbner for både unge og gamle. Bare fordi alderen stiger, så er det ikke nødvendigvis lig med et stillesiddende og kedeligt liv. Et foredrag hvor man bliver inspireret og kan få en god debat. Det kan foregå i både kirker  og på aftenskoler.
Spørg på pris og dato