Tlf. 35 11 21 31

Få professionel rådgivning af vores dygtige konsulenter
Alderdom og ældre

De Bedste Foredragsholdere om Alderdom og Ældre

Alderdom behøver ikke at betyde, at livet bliver kedeligt og inaktivt. Vores foredragsholdere om alderdom og ældre holder inspirerende og livsbekræftende foredrag om, hvordan alderdommen stadig kan indeholde personlig udvikling, en sund krop og et godt liv.

Foredragsholderne nedenfor taler alle sammen om alderdom og ældre på baggrund af teoretisk og praktisk viden. Men helt uden at det bliver tørt og kedeligt. De fortæller og giver redskaber til, hvordan ældre kan finde inspiration til at blive ved med at udvikle sig selv.

Book den perfekte foredragsholder om alderdom og ældre

Udfyld den uforpligtende forespørgsel, og så hjælper vi dig med at finde den bedste foredragsholder om alderdom og ældre, som matcher din organisation. Vi kontakter dig hurtigst muligt.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Eller ring til os på

Tlf: 35 11 21 31
Book den perfekte foredragsholder om alderdom og ældre

Udfyld den uforpligtende forespørgsel, og så hjælper vi dig med at finde den bedste foredragsholder om alderdom og ældre, som matcher din organisation. Vi kontakter dig hurtigst muligt.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Athenas er din direkte kontakt til landets bedste foredragsholdere

Athenas håndterer over 100 forespørgsler fra både store og små virksomheder – hver dag

Vi har håndplukket landets bedste foredragsholdere, så vi kan sikre det helt rigtige match til dit arrangement

Athenas er skandinaviens største formidler af foredrag

Athenas kan rådgive dig til den perfekte løsning, uanset budget og tidshorisont

Vi har øje for detaljen og booker hvert år tusindvis af foredrag for alle typer af kunder

Athenas formidler årligt flere tusinde foredrag i Danmark og resten af verden

Alle foredragsholdere om alderdom og ældre (9)

Hjælp mig med at vælge

Om emnet: Alderdom og ældre

Alderdom og ældre
  • Emnet alderdom og ældre byder på en lang række foredrag, som vinkler det på forskellige måder. I kan derfor let finde en foredragsholder i blandt de ovenstående, som matcher lige præcis jeres arrangement og det tema, som I gerne vil have fokus på.
  • De seneste par år har der for eksempel været debat omkring fremtidens ældrepleje og de udfordringer, der kommer i takt med, at procentdelen af ældre bare stiger og stiger. Hør nogle ideer til, hvordan problemet kan blive løst.
  • I Danmark bliver den ældre generation omtalt som det grå guld. Men hvordan er det at være ældre på arbejdsmarkedet, og generelt at blive ældre i det danske samfund? Hos den enkelte kan der også opstå mange spørgsmål, når alderen stiger. Er det slut med personlig udvikling? De fleste vil gerne bibeholde en sund krop og spørger derfor sig selv: Hvordan holder jeg mig sund og fit, og er en gå tur nok i den anledning?
  • Foredrag om alderdom og ældre kan være med til at opklare, hvordan man får det bedste ud af sin alderdom, og hvordan man øger livskvaliteten og sundheden. Foredrag om alderdom og ældre kan også være gode som en øjenåbner for både unge og gamle. Bare fordi alderen stiger, så er det ikke nødvendigvis lig med et stillesiddende og kedeligt liv. Et foredrag hvor man bliver inspireret og kan få en god debat. Det kan foregå i både kirker  og på aftenskoler.
Spørg på pris og dato