Tlf. 35 11 21 31

Få professionel rådgivning af vores dygtige konsulenter
Misbrug

Foredragsholdere om misbrug

Der er godt og vel 84.430 danskere med et stofmisbrug og 147.000 danskere med et alkoholmisbrug. Det understreger alvoren og nødvendigheden af mere oplysning om misbrug generelt.

Hos Athenas finder du engagerede foredragsholdere og ildsjæle, der taler om misbrug. Nogle går videnskabeligt til emnet og fortæller om rusmidlers effekt på menneskets psyke og fysik. Andre fortæller en inspirerende og personlig historie om deres eget liv med for eksempel stoffer og alkohol, og hvordan de gav slip på rusmidlerne.

Book den bedste foredragsholder om misbrug

Udfyld den uforpligtende formular, så hjælper dig med at finde den rette foredragsholder til dit arrangement. Vi kontakter dig hurtigst muligt.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Eller ring til os på

Tlf: 35 11 21 31
Book den bedste foredragsholder om misbrug

Udfyld den uforpligtende formular, så hjælper dig med at finde den rette foredragsholder til dit arrangement. Vi kontakter dig hurtigst muligt.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Athenas håndterer over 100 forespørgsler fra både store og små virksomheder – hver dag

Athenas kan rådgive dig til den perfekte løsning, uanset budget og tidshorisont

Athenas er din direkte kontakt til landets bedste foredragsholdere

Athenas formidler årligt flere tusinde foredrag i Danmark og resten af verden

Vi har øje for detaljen og booker hvert år tusindvis af foredrag for alle typer af kunder

Athenas er skandinaviens største formidler af foredrag

Vi har håndplukket landets bedste foredragsholdere, så vi kan sikre det helt rigtige match til dit arrangement

Alle foredragsholdere om misbrug (10)

Hjælp mig med at vælge
no-image

Nadja Engsig

Socialrådgiver, kropspositivist og forfatter. Kendt fra TV2-dokumentarprogrammerne ”Nadja og de 170 kilo” og ”Nadjas farvel til de 170 kilo”.

...

no-image

Thomas Bo Larsen

Skuespiller

...

no-image

Henriette Karlsen

Stifter af foreningen De stærke børn og forfatter til bogen Ama'r halshug. En fortælling om at vokse op i et barskt miljø.

Der er to klare mål for ildsjælen Henriette Karlsen: Udsatte børn skal finde håb og troen på sig selv, og befolkningen og politikerne skal øge opmærksomheden på systembørn. Henriette er selv vokset op i et barskt miljø, hvor vold og...

no-image

Jesper Skibby

Tidligere professionel cykelrytter. Foredrag om selvtillid, arbejdsglæde, motivation, modvind og psykiske nedture.

Jesper Skibby er kendt som cykelsportens humørfyldte drengerøv, der kunne levere sjove og kække svar til journalisterne selv efter umenneskelig smerte ved diverse store cykelløb. Jesper Skibby giver nu mulighed for igen at levere - nemlig et...

no-image

Lotte Rubæk

Psykolog, forfatter, foredragsholder med ekspertise i blandt andet unges selvskadende adfærd og digitale risikoadfærd.

Lotte Rubæk er en af landets førende eksperter inden for selvskade-området, og hun har igennem de seneste 10 år gjort sig gældende både som forsker og som forfatter til adskillige artikler samt bogen ”Selvskadens Psykologi”. Derudover er...

no-image

Rolf Eggert

Pædagog og professionel mentor. Holder foredrag om blandt andet udsatte unge og det at blive mønsterbryder

...

no-image

Mathilde Falch

Musiker og foredragsholder - Personlige og nærværende oplæg i spændfeltet mellem musik, formidling og foredrag.

...

no-image

Hardeep Dhanjal

Inspirator, top-motivator og musiker - En blændende foredragsholder, der leverer et dynamiske og energiske foredrag.

...

no-image

Niels Roos – Niarn

Musiker og foredragsholder, kendt for hiphop men kæmpede samtidigt med misbrugsproblemer og alkoholisme.

Niels Roos er kendt som rapperen Niarn, der op gennem 00’erne storhittede med numre som ”Dobbelt A” og ”Mit liv, mine regler” og turnerede til udsolgte koncerter. Men bag facaden kæmpede han med et massivt alkohol- og stofmisbrug. I dag...

no-image

Allan Olsen

Skuespiller, forfatter og foredragsholder - Kendt for mange roller på film og tv, men også for tiden som alkoholiker.

Allan Olsen er en sprudlende foredragsholder, der altid formår at høste topkarakterer for sine foredrag - uanset målgruppen! Allan forstår at fænge publikum, og ofte bliver der så stille, at man næppe tror det muligt. Allan Olsen er desuden...

Misbrug
Misbrug
5 ud af 5 stjerner

"Det er sjældent at man oplever så god service andre steder"

BUPL Sydøst

Om emnet: Misbrug

Misbrug

I et land som Danmark er der let adgang til rusmidler. Flere af dem er sågar let tilgængelige, og et par stykker, såsom alkohol og tobak, er lovlige. En af bagsiderne ved den medalje er risikoen for misbrug.

Hvornår bevæger man sig fra et naturligt forhold og indtag til et egentligt misbrug? Er der visse faresignaler, man bør være opmærksom på?

Foredrag om misbrug vil herhjemme ofte tage fat på emner, der har med for eksempel alkoholisme at gøre – alkoholisme er, trods alt, noget nær en folkesygdom på disse kanter. Også stofmisbrug vil være et hyppigt emne. Alkohol og stoffer er måske nok de bedst kendte former for misbrug herhjemme, men der findes også andre, for eksempel ludomani, afhængighed af sex, sukker eller, for den sags skyld, internettet.

Der er også mulighed for at høre et foredrag, hvor foredragsholderen tager udgangspunkt i sit eget liv. Her kan du høre en fortælling om, hvordan han eller hun oplevede at være misbruger. Det er dog også en fortælling om, hvordan han eller hun stoppede sit brug af rusmidler og kom ud på den anden side.

Hos Athenas er vi eksperter i at formidle foredrag. Tag nemt kontakt til os, hvis du har brug for mere information eller gerne vil have hjælp til at finde den rette foredragsholder. Gør enten brug af vores telefonnummer eller kontaktformularen. Vi kontakter dig så hurtigt, som det er muligt.

Spørg på pris og dato