Tlf. 35 11 21 31

Få professionel rådgivning af vores dygtige konsulenter
Misbrug

Foredragsholdere om misbrug

Der er godt og vel 84.430 danskere med et stofmisbrug og 147.000 danskere med et alkoholmisbrug. Det understreger alvoren og nødvendigheden af mere oplysning om misbrug generelt.

Hos Athenas finder du engagerede foredragsholdere og ildsjæle, der taler om misbrug. Nogle går videnskabeligt til emnet og fortæller om rusmidlers effekt på menneskets psyke og fysik. Andre fortæller en inspirerende og personlig historie om deres eget liv med for eksempel stoffer og alkohol, og hvordan de gav slip på rusmidlerne.

Book den bedste foredragsholder om misbrug

Udfyld den uforpligtende formular, så hjælper dig med at finde den rette foredragsholder til dit arrangement. Vi kontakter dig hurtigst muligt.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Eller ring til os på

Tlf: 35 11 21 31
Book den bedste foredragsholder om misbrug

Udfyld den uforpligtende formular, så hjælper dig med at finde den rette foredragsholder til dit arrangement. Vi kontakter dig hurtigst muligt.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Athenas er din direkte kontakt til landets bedste foredragsholdere

Athenas håndterer over 100 forespørgsler fra både store og små virksomheder – hver dag

Athenas formidler årligt flere tusinde foredrag i Danmark og resten af verden

Athenas kan rådgive dig til den perfekte løsning, uanset budget og tidshorisont

Vi har håndplukket landets bedste foredragsholdere, så vi kan sikre det helt rigtige match til dit arrangement

Athenas er skandinaviens største formidler af foredrag

Vi har øje for detaljen og booker hvert år tusindvis af foredrag for alle typer af kunder

Alle foredragsholdere om misbrug (9)

Hjælp mig med at vælge

Om emnet: Misbrug

Misbrug

I et land som Danmark er der let adgang til rusmidler. Flere af dem er sågar let tilgængelige, og et par stykker, såsom alkohol og tobak, er lovlige. En af bagsiderne ved den medalje er risikoen for misbrug.

Hvornår bevæger man sig fra et naturligt forhold og indtag til et egentligt misbrug? Er der visse faresignaler, man bør være opmærksom på?

Foredrag om misbrug vil herhjemme ofte tage fat på emner, der har med for eksempel alkoholisme at gøre – alkoholisme er, trods alt, noget nær en folkesygdom på disse kanter. Også stofmisbrug vil være et hyppigt emne. Alkohol og stoffer er måske nok de bedst kendte former for misbrug herhjemme, men der findes også andre, for eksempel ludomani, afhængighed af sex, sukker eller, for den sags skyld, internettet.

Der er også mulighed for at høre et foredrag, hvor foredragsholderen tager udgangspunkt i sit eget liv. Her kan du høre en fortælling om, hvordan han eller hun oplevede at være misbruger. Det er dog også en fortælling om, hvordan han eller hun stoppede sit brug af rusmidler og kom ud på den anden side.

Hos Athenas er vi eksperter i at formidle foredrag. Tag nemt kontakt til os, hvis du har brug for mere information eller gerne vil have hjælp til at finde den rette foredragsholder. Gør enten brug af vores telefonnummer eller kontaktformularen. Vi kontakter dig så hurtigt, som det er muligt.

Spørg på pris og dato