Tlf. 35 11 21 31

Få professionel rådgivning af vores dygtige konsulenter
ADHD

Foredragsholdere om ADHD

Hvordan tackler man sygdommen ADHD, enten som den, der er ramt, pårørende eller professionel? Man kender ikke de præcise årsager til, hvorfor ADHD opstår, så det kan være svært at finde hoved og hale i det.

Herunder finder du foredragsholdere, der alle taler om ADHD, og de gør det på baggrund af den nyeste forskning, men så alle forstår det. Så hvis du mangler mere indsigt i sygdommen eller gerne vil høre et nyt perspektiv, så er der rig mulighed for det med en af vores foredragsholdere.

Book den perfekte foredragsholder om ADHD

Udfyld uforpligtende forespørgslen, og så hjælper vi dig med at finde den helt rette foredragsholder om ADHD, som passer bedst til din organisation. Vi kontakter dig snarest.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Eller ring til os på

Tlf: 35 11 21 31
Book den perfekte foredragsholder om ADHD

Udfyld uforpligtende forespørgslen, og så hjælper vi dig med at finde den helt rette foredragsholder om ADHD, som passer bedst til din organisation. Vi kontakter dig snarest.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Vi har øje for detaljen og booker hvert år tusindvis af foredrag for alle typer af kunder

Athenas er skandinaviens største formidler af foredrag

Athenas kan rådgive dig til den perfekte løsning, uanset budget og tidshorisont

Athenas formidler årligt flere tusinde foredrag i Danmark og resten af verden

Athenas er din direkte kontakt til landets bedste foredragsholdere

Vi har håndplukket landets bedste foredragsholdere, så vi kan sikre det helt rigtige match til dit arrangement

Athenas håndterer over 100 forespørgsler fra både store og små virksomheder – hver dag

Alle foredragsholdere om adhd (8)

Hjælp mig med at vælge
no-image

Lars Rasmussen

Tidligere professionel håndboldspiller på landsholdet, cheftræner for KIF Kolding København. Foredrag om autisme og ADHD.

De fleste kender Lars Rasmussen som en humørbombe og for sin ligefremme facon på håndboldbanen og under tv-interviews. Men han kendes også som en håndboldspiller og træner, hvor temperamentet til tider er løbet af med ham. Hvad, kun de...

no-image

Anders Stjernholm

Komiker og foredragsholder med fokus på emner som blandt andet tro, tvivl, ateisme og social kontrol.

...

no-image

Ann E. Knudsen

Forfatter, foredragsholder, cand.mag. og lektor i dansk og psykologi - Hun kombinerer viden og praksiserfaring.

...

no-image

Anja Sigvard Nielsen

Socialrådgiver, familiekonsulent og forfatter - intense foredrag, der udfordrer vores måde at tænke opdragelse på.

...

no-image

Stig Broström

Forsker, forfatter og foredragsholder - Foredrag inden for det pædagogiske felt, især socialpædagogikken.

...

no-image

Noemi Katznelson

Ungdomsforsker, forfatter og foredragsholder - Lærerige foredrag om blandet andet trends, tendenser og unge på kanten.

Noemi Katznelson har en faglig og bred viden inden for ungdomskultur og uddannelse. I de inspirerende og lærerige foredrag fortæller hun blandt andet om tendenser og udfordring i tiden, unge på kanten af samfundet, ungdommens polarisering og...

no-image

Verdens bedste danske skole

Skolekonsulenter, forfattere til bogen "Verdens bedste lærer" og internationalt anerkendte foredragsholdere - se deres Ted Talk nedenfor.

Verdens bedste danske skole består af tre skolekonsulenter, der for hvert foredrag sender 1-2 konsulenter ud for at dække det ønskede emne....

no-image

Jens Arentzen

En af landets absolut mest benyttede foredragsholdere - mød den unikke skuespiller i et enestående foredrag.

...

ADHD
ADHD
5 ud af 5 stjerner

"Venligt og imødekommende personale. Altid hjælpsom og god vejledning. Dejligt med mails med oplysninger, som klæder en på til at have de ting klar som kræves af foredragsholderen"

Center for Sundhedsfremme, Varde Kommune

Om emnet: ADHD

ADHD
  • ADHD står for Attention Deficit Hyperactivity Disorder. Lidelsen var tidligere kendt som DAMP. ADHD dækker over flere forskellige forhold, men typisk en tendens til hyperaktivitet eller problemer med at opretholde fokus og opmærksomhed, hvilket kan være til stor gene, for den der er ramt af sygdommen.
  • Man kender ikke til fulde de specifikke årsager til ADHD, men man mener at genetik spiller ind. Lidelsen er i hvert fald til en vis grad arvelig. Den diagnosticeres typisk, når patienten er barn, men følger vedkommende livet igennem. Det er derfor vigtigt, at man som for eksempel pårørende har god indsigt i, hvad sygdommen betyder for personen. På den måde har man den absolut bedste chance for at være der for personen. Desuden får man en bedre forståelse for, hvorfor personen handler, som han eller hun gør.
  • Der gives i mange tilfælde medicin mod ADHD. Men det hører med til historien, at visse forskere og læger er i tvivl om, hvorvidt ADHD bør betragtes som en egentlig diagnose.
  • Foredrag om ADHD tager fat på emner som disse og flere til. Med et foredrag af en vores oplægsholdere kan du se frem til at blive meget klogere på sygdommen. Ligeledes kan du få gode råd til, hvordan det skal tackles – men uden at foredragsholderen agerer bedrevidende. Glæd dig til et vidensrigt foredrag, hvor du kan få et helt nyt syn på sygdommen.
Spørg på pris og dato