Vores foredragsholdere kan også bookes til events der afholdes online. Kontakt os og hør mere om mulighederne.

ADHD

Foredragsholdere om ADHD

Hvordan tackler man sygdommen ADHD, enten som den, der er ramt, pårørende eller professionel? Man kender ikke de præcise årsager til, hvorfor ADHD opstår, så det kan være svært at finde hoved og hale i det.

Herunder finder du foredragsholdere, der alle taler om ADHD, og de gør det på baggrund af den nyeste forskning, men så alle forstår det. Så hvis du mangler mere indsigt i sygdommen eller gerne vil høre et nyt perspektiv, så er der rig mulighed for det med en af vores foredragsholdere.

Book den perfekte foredragsholder om ADHD

Udfyld uforpligtende forespørgslen, og så hjælper vi dig med at finde den helt rette foredragsholder om ADHD, som passer bedst til din organisation. Vi kontakter dig snarest.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Eller ring til os på

Tlf: 35 11 21 31
Book den perfekte foredragsholder om ADHD

Udfyld uforpligtende forespørgslen, og så hjælper vi dig med at finde den helt rette foredragsholder om ADHD, som passer bedst til din organisation. Vi kontakter dig snarest.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Vi har håndplukket landets bedste foredragsholdere, så vi kan sikre det helt rigtige match til dit arrangement

Vi har øje for detaljen og booker hvert år tusindvis af foredrag for alle typer af kunder

Athenas håndterer over 100 forespørgsler fra både store og små virksomheder – hver dag

Athenas kan rådgive dig til den perfekte løsning, uanset budget og tidshorisont

Athenas formidler årligt flere tusinde foredrag i Danmark og resten af verden

Athenas er din direkte kontakt til landets bedste foredragsholdere

Athenas er skandinaviens største formidler af foredrag

Alle foredragsholdere om adhd (8)

Hjælp mig med at vælge
no-image

Lars Rasmussen

Tidligere professionel håndboldspiller på landsholdet, cheftræner for KIF Kolding København. Foredrag om autisme og ADHD.

De fleste kender Lars Rasmussen som en humørbombe og for sin ligefremme facon på håndboldbanen og under tv-interviews. Men han kendes også som en håndboldspiller og træner, hvor temperamentet til tider er løbet af med ham. Hvad, kun de...

no-image

Anders Stjernholm

Komiker og foredragsholder med fokus på emner såsom blandt andet om tro, tvivl, ateisme og social kontrol.

Anders Stjernholm er en af tidens skarpeste stemmer i debatten om religion, eftertro og magstrukturer. I sine personlige og nytænkende foredrag taler han blandt andet om tro, tvivl, ateisme og social kontrol og deler også ud af sine udfordringer...

no-image

Ann E. Knudsen

Forfatter, foredragsholder, cand.mag. og lektor i dansk og psykologi - Hun kombinerer viden og praksiserfaring.

Ann E. Knudsen er en yderst populær foredragsholder til både daginstitutioner, skoler og virksomheder, og så er hun en af de få foredragsholdere, der kan kombinere viden og praksiserfaring fra neurovidenskaben, psykologien og det pædagogiske...

no-image

Laila Colding Lagermann

cand. pæd. i pædagogisk psykologi, med en ph.d. i uddannelsesforskning og ungdomsforskning - foredrag om unge på kanten af skolen/samfundet, inklusion/eksklusion, diskrimination og unge og stress.

Laila Colding Lagermann er uddannelses- og ungdomsforsker med en baggrund inden for pædagogisk psykologi, og hun forsker bredt i tematikker omkring unge. Hendes foredrag baserer sig på netop denne forskning, hvor hun inddrager konkrete og...

no-image

Anja Sigvard Nielsen

Socialrådgiver, familiekonsulent og forfatter - intense foredrag, der udfordrer vores måde at tænke opdragelse på.

Anja Sigvard Nielsen foredrag er intense og hårdtslående; de udfordrer vores måde at tænke opdragelse på. Hun inddrager altid relevant forskning og viden, og er en fremragende historiefortæller, hvilket gør foredragene levende og...

no-image

Stig Broström

Forsker, forfatter og foredragsholder - Foredrag inden for det pædagogiske felt, især socialpædagogikken.

Stig Broström er en kendt og engageret foredragsholder, der i årtier har holdt foredrag om aktuelle emner og problemer inden for det pædagogiske felt, hvor han især har været optaget af dagtilbuds- og socialpædagogikken. Stig Broström...

no-image

Noemi Katznelson

Ungdomsforsker, forfatter og foredragsholder - Lærerige foredrag om blandet andet trends, tendenser og unge på kanten.

Noemi Katznelson har en faglig og bred viden inden for ungdomskultur og uddannelse. I de inspirerende og lærerige foredrag fortæller hun blandt andet om tendenser og udfordring i tiden, unge på kanten af samfundet, ungdommens polarisering og...

no-image

Verdens bedste danske skole

Skolekonsulenter, forfattere til bogen "Verdens bedste lærer" og internationalt anerkendte foredragsholdere - se deres Ted Talk nedenfor.

Verdens bedste danske skole består af tre skolekonsulenter, der for hvert foredrag sender 1-2 konsulenter ud for at dække det ønskede emne....

ADHD
ADHD
5 ud af 5 stjerner

"Jeg har oplevet super god service hos Athenas - I svarer altid hurtigt med gode konkrete svar, og jeg er aldrig i tvivl om, at I står klar til at hjælpe, hvis der skulle opstå komplikationer eller spørgsmål omkring arrangementet. Meget professionel service"

Stenhus Gymnasium

Om emnet: ADHD

ADHD
  • ADHD står for Attention Deficit Hyperactivity Disorder. Lidelsen var tidligere kendt som DAMP. ADHD dækker over flere forskellige forhold, men typisk en tendens til hyperaktivitet eller problemer med at opretholde fokus og opmærksomhed, hvilket kan være til stor gene, for den der er ramt af sygdommen.
  • Man kender ikke til fulde de specifikke årsager til ADHD, men man mener at genetik spiller ind. Lidelsen er i hvert fald til en vis grad arvelig. Den diagnosticeres typisk, når patienten er barn, men følger vedkommende livet igennem. Det er derfor vigtigt, at man som for eksempel pårørende har god indsigt i, hvad sygdommen betyder for personen. På den måde har man den absolut bedste chance for at være der for personen. Desuden får man en bedre forståelse for, hvorfor personen handler, som han eller hun gør.
  • Der gives i mange tilfælde medicin mod ADHD. Men det hører med til historien, at visse forskere og læger er i tvivl om, hvorvidt ADHD bør betragtes som en egentlig diagnose.
  • Foredrag om ADHD tager fat på emner som disse og flere til. Med et foredrag af en vores oplægsholdere kan du se frem til at blive meget klogere på sygdommen. Ligeledes kan du få gode råd til, hvordan det skal tackles – men uden at foredragsholderen agerer bedrevidende. Glæd dig til et vidensrigt foredrag, hvor du kan få et helt nyt syn på sygdommen.
Spørg på pris og dato