Tlf. 35 11 21 31

Få professionel rådgivning af vores dygtige konsulenter
ADHD

Foredragsholdere om ADHD

Hvordan tackler man sygdommen ADHD, enten som den, der er ramt, pårørende eller professionel? Man kender ikke de præcise årsager til, hvorfor ADHD opstår, så det kan være svært at finde hoved og hale i det.

Herunder finder du foredragsholdere, der alle taler om ADHD, og de gør det på baggrund af den nyeste forskning, men så alle forstår det. Så hvis du mangler mere indsigt i sygdommen eller gerne vil høre et nyt perspektiv, så er der rig mulighed for det med en af vores foredragsholdere.

Book den perfekte foredragsholder om ADHD

Udfyld uforpligtende forespørgslen, og så hjælper vi dig med at finde den helt rette foredragsholder om ADHD, som passer bedst til din organisation. Vi kontakter dig snarest.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Eller ring til os på

Tlf: 35 11 21 31
Book den perfekte foredragsholder om ADHD

Udfyld uforpligtende forespørgslen, og så hjælper vi dig med at finde den helt rette foredragsholder om ADHD, som passer bedst til din organisation. Vi kontakter dig snarest.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Athenas formidler årligt flere tusinde foredrag i Danmark og resten af verden

Vi har håndplukket landets bedste foredragsholdere, så vi kan sikre det helt rigtige match til dit arrangement

Athenas er din direkte kontakt til landets bedste foredragsholdere

Athenas håndterer over 100 forespørgsler fra både store og små virksomheder – hver dag

Athenas er skandinaviens største formidler af foredrag

Athenas kan rådgive dig til den perfekte løsning, uanset budget og tidshorisont

Vi har øje for detaljen og booker hvert år tusindvis af foredrag for alle typer af kunder

Alle foredragsholdere om adhd (8)

Hjælp mig med at vælge

Om emnet: ADHD

ADHD
  • ADHD står for Attention Deficit Hyperactivity Disorder. Lidelsen var tidligere kendt som DAMP. ADHD dækker over flere forskellige forhold, men typisk en tendens til hyperaktivitet eller problemer med at opretholde fokus og opmærksomhed, hvilket kan være til stor gene, for den der er ramt af sygdommen.
  • Man kender ikke til fulde de specifikke årsager til ADHD, men man mener at genetik spiller ind. Lidelsen er i hvert fald til en vis grad arvelig. Den diagnosticeres typisk, når patienten er barn, men følger vedkommende livet igennem. Det er derfor vigtigt, at man som for eksempel pårørende har god indsigt i, hvad sygdommen betyder for personen. På den måde har man den absolut bedste chance for at være der for personen. Desuden får man en bedre forståelse for, hvorfor personen handler, som han eller hun gør.
  • Der gives i mange tilfælde medicin mod ADHD. Men det hører med til historien, at visse forskere og læger er i tvivl om, hvorvidt ADHD bør betragtes som en egentlig diagnose.
  • Foredrag om ADHD tager fat på emner som disse og flere til. Med et foredrag af en vores oplægsholdere kan du se frem til at blive meget klogere på sygdommen. Ligeledes kan du få gode råd til, hvordan det skal tackles – men uden at foredragsholderen agerer bedrevidende. Glæd dig til et vidensrigt foredrag, hvor du kan få et helt nyt syn på sygdommen.
Spørg på pris og dato