Tlf. 35 11 21 31

Få professionel rådgivning af vores dygtige konsulenter
generic-cover2

Foredragsholdere om Løb

Løb er blevet en del af vores liv. Flere danskere løber året rundt, udfordrer sig selv i maratonløb eller nyder en rolig joggetur. Men bag hvert skridt ligger en verden af viden. Hvordan løber man længere og hurtigere uden skader? Hvordan påvirker kost og vaner din løbeoplevelse? Det handler om mere end at sætte en fod foran den anden.

Foredrag om løb er nøglen til succes. Vores keynote-speakers deler konkrete værktøjer til din træning, belyser sund kost og gode vaner og arbejder med den rette mentalitet. Uanset om du er enkeltperson, i en løbeklub eller en virksomhed, vil et foredrag om løb inspirere og motivere dig til at nå dine mål. Book en af vores talere i dag og gør hvert skridt til en milepæl på vejen til en sundere og lykkeligere dig.

Uforpligtende forespørgsel

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Eller ring til os på

Tlf: 35 11 21 31
Uforpligtende forespørgsel

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Athenas er skandinaviens største formidler af foredrag

Athenas håndterer over 100 forespørgsler fra både store og små virksomheder – hver dag

Athenas er din direkte kontakt til landets bedste foredragsholdere

Vi har øje for detaljen og booker hvert år tusindvis af foredrag for alle typer af kunder

Athenas kan rådgive dig til den perfekte løsning, uanset budget og tidshorisont

Vi har håndplukket landets bedste foredragsholdere, så vi kan sikre det helt rigtige match til dit arrangement

Athenas formidler årligt flere tusinde foredrag i Danmark og resten af verden

Alle foredragsholdere om løb (3)

Hjælp mig med at vælge

Foredrag om løb

Find inspiration til din løbetræning med de bedste foredragsholdere om løb, der tilbyder træning, kostrådgivning og mentale redskaber. Uanset om du er nybegynder eller erfaren løber, søger motivation eller ønsker at forfine din teknik, har vi de rette talere til dig. Vores erfarne løbekendisser deler deres indsigt og erfaringer i inspirerende foredrag om løb. Gå ikke glip af chancen for at optimere din løbetræning med vores udvalg af motiverende talere. Book en løbe-keynote i dag, og tag det første skridt mod en stærkere og mere succesfuld løbeoplevelse. Lær fra de bedste og nå dine løbemål med professionel vejledning. Book nu og kickstart din løbetræning med vores dygtige keynote-speakers!

  • Det er blevet populært at løbe. Flere og flere danskere enten jogger eller deltager i forskellige løb året igennem – nogle kaster sig sågar ud i hele eller halve maraton-ruter.
  • Vi har alle prøvet at løbe efter bussen, og de fleste har nok prøvet at jogge også. Men skal man løbe langt, eller hurtigt – eller begge dele – så må der både træning og viden til.
  • Foredrag om løb byder typisk på konkrete værktøjer, der kan bruges f. eks. i forbindelse med løbetræning. For det handler ikke kun om at løbe, det handler også om kost, om vaner og om mentalitet.
  • Vil du i gang med at løbe, er I en løbeklub eller måske en virksomhed eller institution, der kunne trænge til at komme i form, så kunne et foredrag om løb måske være et godt bud på første skridt.
Spørg på pris og dato