Tlf. 35 11 21 31

Få professionel rådgivning af vores dygtige konsulenter
Krig

Foredragsholdere om Krig

Verden hærges igen og igen af krig, der tager ødelæggelser med sig. Athenas’ dygtige foredragsholdere fortæller om de følger, som en krig har på lande, verden, civile og soldater.

Hvordan føles det at stå i midten af bomber, der falder ned fra himlen, mennesker, der råber, og huse, der falder sammen? Flere af foredragsholderne giver et indblik i netop dette med ord og billeder. Andre foredragsholdere fortæller om, hvordan vi hjælper mennesker, der har været i krig, eller hvordan vi stopper fremtidige konflikter.

Book den bedste foredragsholder om krig

Udfyld den uforpligtende formular, så kontakter vi dig og hjælper dig med at finde den rette foredragsholder til dit event. Du får lynhurtigt svar.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Eller ring til os på

Tlf: 35 11 21 31
Book den bedste foredragsholder om krig

Udfyld den uforpligtende formular, så kontakter vi dig og hjælper dig med at finde den rette foredragsholder til dit event. Du får lynhurtigt svar.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Athenas håndterer over 100 forespørgsler fra både store og små virksomheder – hver dag

Athenas er din direkte kontakt til landets bedste foredragsholdere

Athenas formidler årligt flere tusinde foredrag i Danmark og resten af verden

Vi har øje for detaljen og booker hvert år tusindvis af foredrag for alle typer af kunder

Vi har håndplukket landets bedste foredragsholdere, så vi kan sikre det helt rigtige match til dit arrangement

Athenas kan rådgive dig til den perfekte løsning, uanset budget og tidshorisont

Athenas er skandinaviens største formidler af foredrag

Alle foredragsholdere om krig (17)

Hjælp mig med at vælge
no-image

Asser Amdisen

Asser Amdisen er historiker og forfatter. Han leverer foredrag som om historie som stand-up. Få et underholdende tilbageblik på historiske begivenheder i Danmark og Europa.

...

no-image

Karin Bergquist

Journalist, valgobservatør og ekspert i demokrati og globale anliggender. Få et hands-on indblik i demokratiets maskinrum og valgprocesserne i bl.a. Mellemøsten og Afrika.

...

no-image

Anna Eckhoff

Forfatter og tidligere udsendt for NGO’er, EU og FN i verdens farligste brændpunkter. Inspirerende foredrag om at det aldrig er for sent at jagte sine drømme.

...

no-image

Anders Puck Nielsen

Søofficer, sprogofficer og militæranalytiker, med en master i pædagogisk udviklingsarbejde. Tankevækkende foredrag om krigen i Ukraine, samt om nutidig og fremtidig krigsførelse.

...

no-image

Troels Krohn Dehli Vang

Jagerpilot, officer i Flyvevåbnet og medvirkende i TV-dokumentaren "De danske kamppiloter". Foredrag om livet som F-16 kamppilot i Det danske Flyvevåben samt om moderne krigsførelse i nutidens jagerfly.

...

no-image

Jonas Poher Rasmussen

Instruktør af prisbelønnet dokumentarfilm

...

no-image

Mads Nissen

En af Danmarks mest markante og prisvindende dokumentarfotografer.  

...

no-image

Bent Jensen

Historiker med speciale i Rusland, dr.phil. og forfatter. Dybdegående foredrag om verdens største konflikter.

...

no-image

Andrey Kazankov

Udenrigskorrespondent hos Weekendavisen, journalist og rejseleder med ekspertise i Rusland, Ukraine og andre tidligere sovjetiske republikker.

...

no-image

Lykke Friis

Ph.d., direktør for Tænketanken Europa og tidligere Tysklandskorrespondent på Berlingske Tidende. Foredrag om EU's politiske konflikter og beslutninger.

...

no-image

Nagieb Khaja

Journalist, forfatter og prisvindende dokumentarist - Tankevækkende aktuelle foredrag om radikalisering, krig, religion.

...

no-image

Kåre Johannessen

Privatpraktiserende historiker og foredragsholder. Bred erfaring med engagerende og medrivende historieformidling.

...

no-image

Frank Jensen

Tidligere operativ chef i PET, forfatter og foredragsholder. Foredrag om den aktuelle terror- og spionagetrussel herhjemme og ude i verden – også i relation til Ukraine-krigen.

...

no-image

Jakob Sheikh

Journalist, forfatter, rådgiver og militant radikaliseringsekspert. Foredrag om blandt andet terrorisme, krigen mod terror, militant islamisme og sikkerhed.

...

no-image

Steffen Jensen

Tidligere korrespondent i Mellemøsten for TV 2. Ekspert i bl.a. Israel-Palæstinakonflikten og resten af den arabiske verden.

...

no-image

Ruth Brik Christensen

Leder af KFUM's Soldaterhjem og ”reservemor” for de udsendte. Underholdende og vidende foredrag om soldaters oplevelser i krig – med plads til både grin og eftertænksomhed.

...

no-image

Tom Buk-Swienty

Prisvindende forfatter med en række biografier bag sig og en inspirerende og efterspurgt foredragsholder landet over.

...

Krig
Krig
5 ud af 5 stjerner

"God sparring i forhold til at finde den rigtige foredragsholder til det rejste emne"

Fødevareforbundet NNF

Om emnet: Krig

Krig

Hos Athenas har vi stor erfaring med at formidle foredrag, der omhandler krig. Du kan let tage kontakt til os, hvis du gerne vil have hjælp til at finde den rette foredragsholder eller har andre spørgsmål. Du kan enten benytte vores telefonnummer eller en uforpligtende formular.Vi hjælper dig med at gøre dit arrangement til en succes.

Krig og konflikter har præget verdenshistorien lige fra dets spæde begyndelse. Krigens historie omhandler talrige konflikter, der har haft deres udspring i alt fra politik og religion til økonomi, arvefølger, etniske adskillelser og ressourcer.

Foredrag om krig kan på den ene sige være centreret om moderne konflikter, hvoraf især situationen i Mellemøsten er aktuel. Men det kan også være historiske beretninger om nogle af verdens store og betydningsfulde krige.

Redskaber fra militæret og i forbindelse med krig og konflikter kan desuden benyttes i organisationssammenhæng, men det kan også være en oplysende aften, hvor en historisk beretning bliver fortalt.

Vores foredragsholdere, der taler om dette emne, er typisk journalister, udenrigskorrespondenter, forskere eller folk der selv har taget del i krigen på den ene eller anden måde. Journalister og udenrigskorrespondenter vil typisk fortælle om, hvordan det er at stå i midten af krigens brændpunkt. Forskere kan gå i dybden med specifikke sider af en bestemt krig, som de har undersøgt til fulde. Sidst, men ikke mindst, så kan du netop også opleve en foredragsholder fortælle en personlig historie med oplevelser i krig.

Spørg på pris og dato