Tlf. 35 11 21 31

Få professionel rådgivning af vores dygtige konsulenter
generic-cover1

Foredragsholdere om Koranen

Koranen spiller en central rolle i hverdagen for muslimer over hele verden. Den består af 114 suraer, der indeholder profeten Muhammeds åbenbaringer og er opdelt i mekkanske og medinensiske suraer. Sammenligninger mellem Bibelen og Koranen afslører både ligheder og forskelle i budskaber og fortællinger.

Foredrag om Koranen går i dybden med dette emne, og eksperterne undersøger også, hvordan Koranen er blevet fortolket gennem tiden og dens rolle i Mellemøsten i dag. Hvorfor overveje at booke en keynote speaker til at tale om Koranen? Det giver en dybere forståelse, fremmer interkulturel dialog, tilbyder analytiske indsigter og mulighed for spørgsmål og svar. Berig dit arrangement med en dybdegående forståelse af Koranen – book et foredrag om Koranen i dag!

Uforpligtende forespørgsel

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Eller ring til os på

Tlf: 35 11 21 31
Uforpligtende forespørgsel

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Athenas er din direkte kontakt til landets bedste foredragsholdere

Vi har øje for detaljen og booker hvert år tusindvis af foredrag for alle typer af kunder

Athenas kan rådgive dig til den perfekte løsning, uanset budget og tidshorisont

Vi har håndplukket landets bedste foredragsholdere, så vi kan sikre det helt rigtige match til dit arrangement

Athenas er skandinaviens største formidler af foredrag

Athenas håndterer over 100 forespørgsler fra både store og små virksomheder – hver dag

Athenas formidler årligt flere tusinde foredrag i Danmark og resten af verden

Alle foredragsholdere om koranen

Hjælp mig med at vælge
Koranen
Koranen
5 ud af 5 stjerner

"Jeg er meget tilfreds med måden I følger op på. Og måden som ting hele tiden bliver bekræftet på. Man føler ikke på noget tidspunkt at man er glemt"

Novo Nordisk Aalborg

Foredrag om koranen

Få en dybdegående forståelse af Koranen med motiverende keynote-talere. Udforsk islams hellige bog, dens rolle i dagens verden og ligheder med Bibelen. Book en taler til at afdække Koranens historie, fortolkning og kulturelle betydning. Berig dit arrangement med eksperter i dansk og oplev en tankevækkende oplevelse.

  • Koranen er islams primære hellige bog, som ifølge den muslimske tro blev åbenbaret for profeten Muhammed af ærkeenglen Gabriel.
  • Koranen er opbygget af de såkaldte 114 suraer, kapitler om man vil, inddelt i mekkanske suraer og medinensiske suraer, afhængigt af hvor Muhammed boede da han modtog sine åbenbaringer.
  • Hvilke ligheder er der mellem bibelen og koranen, og hvilke forskelle? Hvordan er koranen blevet fortolket gennem tiden, af hvem og med hvilke formål? Hvilken rolle spiller koranen i dag, f. eks. i Mellemøsten?
  • Foredrag om koranen ser nærmere på islams hellige skrift, og der kan anlægges både en religiøs, en historisk og en kulturel vinkel.
Spørg på pris og dato