Vores foredragsholdere kan også bookes til events der afholdes online. Kontakt os og hør mere om mulighederne.

Kræft

Foredragsholdere om Kræft

Kræft rammer hver tredje dansker. Det er en hård sygdom at blive udsat for – både for den, der er ramt, og for de pårørende. Hvordan håndterer vi det, og kan vi selv gøre noget for at forbedre tilstanden?

Athenas’ dygtige foredragsholdere går alle til emnet med seriøsitet og respekt. De har alle nogle forskellige vinkler og tilgange i deres foredrag: Nogle fortæller ud fra et lægefagligt perspektiv, og andre giver et indblik i deres personlige oplevelser med sygdommen.

Book dygtige foredragsholdere om kræft

Udfyld den uforpligtende formular, så hjælper vi dig med at finde den rette foredragsholder om kræft til dit arrangement. Vi kontakter du hurtigst muligt.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Eller ring til os på

Tlf: 35 11 21 31
Book dygtige foredragsholdere om kræft

Udfyld den uforpligtende formular, så hjælper vi dig med at finde den rette foredragsholder om kræft til dit arrangement. Vi kontakter du hurtigst muligt.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Athenas formidler årligt flere tusinde foredrag i Danmark og resten af verden

Athenas kan rådgive dig til den perfekte løsning, uanset budget og tidshorisont

Athenas er skandinaviens største formidler af foredrag

Athenas er din direkte kontakt til landets bedste foredragsholdere

Athenas håndterer over 100 forespørgsler fra både store og små virksomheder – hver dag

Vi har håndplukket landets bedste foredragsholdere, så vi kan sikre det helt rigtige match til dit arrangement

Vi har øje for detaljen og booker hvert år tusindvis af foredrag for alle typer af kunder

Alle foredragsholdere om kræft (5)

Hjælp mig med at vælge
no-image

Daniel Svensson

Tidligere håndboldspiller og foredragsholder - Foredrag om kræftsygdom, kemobehandling og genoptræning bagefter.

Den tidligere professionelle håndboldspiller Daniel Svenssons personlighed på banen såvel som uden for banen er en af grundene til hans popularitet og succes som foredragsholder. I sit både ærlige og livsbekræftende foredrag ser han tilbage...

no-image

Esben Kjær

Forfatter, radiovært og foredragsholder, kendt fra blandt andet diverse radioprogrammer på både P1 og Radio 24/7.

Esben Kjær er forfatter til bestselleren "Min usynlige søn - kunsten at leve med de døde resten af livet" og er nu også aktuel med det personlige og tankevækkende foredrag, der tager afsæt i bogen, familiens tab, og hvordan de forsøger at...

no-image

Bente Klarlund

Overlæge, professor og forfatter - Humoristiske, tankevækkende og inspirerende foredrag og kurser om sundhed.

Dr. med. Bente Klarlund er overlæge på Rigshospitalet, professor ved Københavns Universitet, og leder af TrygFondens Center for Aktiv Sundhed. Bente holder humoristiske, tankevækkende og inspirerende foredrag og kurser om sundhed og fysisk...

no-image

Charlotte Bircow

Foredragsholder, sundheds– og livsstilsekspert, kendt bl.a. for fitnessprogrammer og sin kamp mod kræften.

Charlotte Bircow formår, med sin evige tro på livet og dets herligheder at inspirere sine deltagere til efterfølgende proaktiv adfærd. Charlotte Bircow foredrag giver stof til eftertanke, og deltagerne går aldrig hjem uden brugbare guldkorn,...

no-image

Geo

En af Danmarks sjoveste komikere og samtidig en populær foredragsholder med udgangspunkt i eget kræftforløb.

Geo er bedst kendt som en succesfuld komiker, men er derudover en populær foredragsholder, der i sine foredrag fortæller om det kræftforløb, han fra 2011-2012 var igennem. Trods emnets alvor leverer Geo med masser af humor og selvironi et...

Kræft
Kræft
5 ud af 5 stjerner

"God sparring i forhold til at finde den rigtige foredragsholder til det rejste emne"

Fødevareforbundet NNF

Om emnet: Kræft

Kræft

Kræft, der også betegnes cancer, er en forfærdelig sygdom. Det er en af de største dræbere, vi kender til på verdensplan. Kræft opstår, når celler i kroppen muterer og dermed vokser ud af kontrol.

Der findes mange forskellige former for kræft; brystkræft, prostatakræft, hudkræft, for bare at nævne et par stykker, men fælles for dem alle er, at de typisk ikke er lette at behandle. Der er tale om alvorlige sygdomme.

Foredrag om kræft kan tage mange former – fra selve sygdommen og de forskellige behandlingsformer til pårørendes rolle og til patientens situation og psyke.

Hvad kan der rent faktisk gøres for at behandle kræft? Hvilke behandlingsformer findes der, og hvordan foregår forløbet? Hvad kan man forvente som patient? Dette er der flere af vores fagligt skarpe foredragsholdere, som vil gå i dybden med. De giver deres bedste råd til, hvad man selv gøre for at forbedre sin tilstand.

Athenas kan også tilbyde foredragsholdere, der fortæller om deres personlige oplevelse af cancer. Her kan publikum høre andres historier om, hvordan de kom igennem sygdommen, og hvad de gjorde for at holde hovedet oppe, selv om det så sort ud. Det kan give en følelse af optimisme og gejst hos tilhørernde, når de får lov at høre andres gode fortællinger.

Sidst, men ikke mindst, så kan du også booke en foredragsholder, der tager den pårørendes vinkel på kræft i sit foredrag. Publikum får nogle råd til, hvordan de kan håndtere det – det er selvfølgelig en hård situation for den ramte, men vi må ikke glemme dem, der ser på uden rigtig at have mulighed for at hjælpe.

Spørg på pris og dato