Tlf. 35 11 21 31

Få professionel rådgivning af vores dygtige konsulenter
Fremtidsforskning

Foredragsholdere om Fremtidsforskning

Vores foredragsholdere om fremtidsforskning giver jer en berigende indsigt i, hvad der kan forventes af de år, der ligger foran os.

Det er svært at planlægge en strategi for fremtiden på arbejdet, men også privat, når vi ikke kender til den udvikling, som vi vil møde. Hvilken tendens vil vi se? Vil der være uoverkommelige udfordringer og forandringer?

På baggrund af videnskab og forskning vil vores spændende foredragsholdere om fremtidsforskning nedenfor oplyse publikum om, hvad vi kan forvente af fremtiden. Hvordan kan vi forberede os på den?

Book den perfekte foredragsholder om fremtidsforskning

Udfyld den uforpligtende forespørgsel, og så hjælper vi dig med at finde den bedste foredragsholder om fremtidsforskning til din virksomhed. Vi kontakter dig snarest.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Eller ring til os på

Tlf: 35 11 21 31
Book den perfekte foredragsholder om fremtidsforskning

Udfyld den uforpligtende forespørgsel, og så hjælper vi dig med at finde den bedste foredragsholder om fremtidsforskning til din virksomhed. Vi kontakter dig snarest.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Athenas kan rådgive dig til den perfekte løsning, uanset budget og tidshorisont

Vi har håndplukket landets bedste foredragsholdere, så vi kan sikre det helt rigtige match til dit arrangement

Athenas håndterer over 100 forespørgsler fra både store og små virksomheder – hver dag

Athenas er skandinaviens største formidler af foredrag

Vi har øje for detaljen og booker hvert år tusindvis af foredrag for alle typer af kunder

Athenas er din direkte kontakt til landets bedste foredragsholdere

Athenas formidler årligt flere tusinde foredrag i Danmark og resten af verden

Alle foredragsholdere om fremtidsforskning (17)

Hjælp mig med at vælge
Fremtidsforskning
Fremtidsforskning
5 ud af 5 stjerner

"God sparring i forhold til at finde den rigtige foredragsholder til det rejste emne"

Fødevareforbundet NNF

Om emnet: Fremtidsforskning

Fremtidsforskning
  • De absolut mest vidensrige foredragsholdere om fremtidsforskning er klædt på til at give publikum et indblik i uvisheden.
  • Fremtiden er svær at spå om. Men vores foredragsholdere om fremtidsforksning kan via deres arbejde, videnskab og forskning give et meget kvalificeret bud på, hvad vi kan forvente os på forskellige områder i fremtiden. Det kan være om en trend og tendens, arbejdsmarkedet, organisationer, globalisering, miljø og meget mere. Det kan også være om fremtiden inden for forskellige brancher som eksempelvis den finansielle sektor og forsikringsbranchen.
  • Find ud af, hvilken strategi I skal lægge i virksomheden. En strategi så I kan følge den udvikling og forandring, som vil ligge for døren om nogle år. Det kan være svært at sige noget konkret om. Men de vidensrige foredragsholdere om fremtidsforskning er solidt rustede til at forberede jer på det, der vil komme. Det kan være til stor hjælp at høre en forskers perspektiv på den kommende globalisering, da det overordnet er ude af vores hænder – og det kan derfor virke umuligt at planlægge noget som helst.
  • Gør jeres virksomhed klar til den udvikling, der kommer. En udvikling som I ikke ved meget om – endnu. Den viden, I får med jer fra foredraget, vil være guld værd i jeres videre plan for fremtiden. I er garanteret information og redskaber, som alle forstår, men som kun få kender til. Det bliver uden tvivl jeres egen store force i fremtiden.
Spørg på pris og dato