Tlf. 35 11 21 31

Få professionel rådgivning af vores dygtige konsulenter
generic-cover2

Foredragsholdere om Coaching

Coaching er en kraftfuld metode til at realisere potentialet i ansatte og skabe mål og resultater i både virksomheder og uddannelsesinstitutioner. Coachingforedrag kan inspirere og tilpasse sig specifikke mål ved hjælp af effektive spørgeteknikker, hjælpe med at opbygge selvtillid, identificere styrker og svagheder, og øge bevidstheden om sindstilstande. Derudover rustes deltagere med værdifulde værktøjer til konfliktløsning.

Men hvorfor bør du overveje at booke et keynote foredrag om coaching? Disse talere er eksperter inden for coaching og kan inspirere dit publikum til succes, tilbyde skræddersyet læring, og give indsigt i konfliktløsning og selvindsigt. Med den rette coachingforedragsholder kan du opnå dine mål og skabe langvarige resultater.

Uforpligtende forespørgsel

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Eller ring til os på

Tlf: 35 11 21 31
Uforpligtende forespørgsel

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Athenas håndterer over 100 forespørgsler fra både store og små virksomheder – hver dag

Athenas formidler årligt flere tusinde foredrag i Danmark og resten af verden

Athenas er din direkte kontakt til landets bedste foredragsholdere

Athenas kan rådgive dig til den perfekte løsning, uanset budget og tidshorisont

Athenas er skandinaviens største formidler af foredrag

Vi har håndplukket landets bedste foredragsholdere, så vi kan sikre det helt rigtige match til dit arrangement

Vi har øje for detaljen og booker hvert år tusindvis af foredrag for alle typer af kunder

Alle foredragsholdere om coaching (6)

Hjælp mig med at vælge

Foredrag om Coaching

Oplev Danmarks førende motivationsforedragsholdere inden for coaching og få indsigt i, hvordan coaching kan frigøre potentialet i ansatte og studerende. Vores talere tilbyder inspirerende foredrag, der skræddersyes til at opnå dine mål og resultater. Uanset om det er i virksomheder, skoler eller personlig udvikling, kan vores motivationsforedrag hjælpe med at styrke troen på sig selv, identificere styrker og svagheder, forstå sindstilstande og håndtere konflikter. Planlæg mål og motiver dine deltagere med vores ekspertise inden for coachingforedrag. Book i dag og oplev, hvordan vores talere kan hjælpe dig med at nå nye højder i din udvikling.

  • Coaching får potentiale frem i ansatte og kan bruges i virksomheder til at skabe mål og resultater. Men det er ikke kun virksomheder, der kan gøre brug af foredrag om coaching. Skoler kan blandt andet også gøre nytte af foredrag om coaching, som kan hjælpe unge til at tro på dem selv samt give dem værktøjer, som de bruge fremover i livet – og måske være med til at finde den vej de skal gå.
  • Foredrag om coaching kan både inspirere og målrette, og gør det ved hjælp af spørgeteknikker. Foredragene kan både handle om hvordan man bliver bedre til at tro på sig selv, og ser sine styrker og svagheder i øjnene. Men det kan også handle om, hvordan du bliver bevidst om din egen og andres sindstilstand. Det kan handle om konflikter som du får fifs og værktøjer til både at forstå og håndtere.
  • Foredrag om coaching kan planlægges et mål, som coachen motiverer tilhørerne til at opnå og så man får en foredrag der passer præcist til formålet.
Spørg på pris og dato