Tlf. 35 11 21 31

Få professionel rådgivning af vores dygtige konsulenter
Feedback

Foredragsholdere om Feedback

Feedback kan have stor betydning i de fleste organisationer. Dette møde kan bidrage til bedre ledelse og klart forbedrede resultater for organisation eller individet selv.

Hos Athenas finder du dygtige eksperter, der tilbyder givende foredrag om feedback. I vil opleve personlig udvikling efter foredraget, da foredragsholderne giver jer skarpe råd til, hvordan I kan forbedre jeres tilbagemeldinger, der bidrager til jeres præstationer hver især. Glæd jer til et inspirerende og motiverende foredrag.

Book den bedste foredragsholder om feedback

Udfyld den uforpligtende formular, så hjælper vi dig med at finde den helt rette foredragsholder om feedback. Vi kontakter dig hurtigst muligt.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Eller ring til os på

Tlf: 35 11 21 31
Book den bedste foredragsholder om feedback

Udfyld den uforpligtende formular, så hjælper vi dig med at finde den helt rette foredragsholder om feedback. Vi kontakter dig hurtigst muligt.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Athenas er skandinaviens største formidler af foredrag

Vi har øje for detaljen og booker hvert år tusindvis af foredrag for alle typer af kunder

Athenas formidler årligt flere tusinde foredrag i Danmark og resten af verden

Athenas er din direkte kontakt til landets bedste foredragsholdere

Athenas kan rådgive dig til den perfekte løsning, uanset budget og tidshorisont

Vi har håndplukket landets bedste foredragsholdere, så vi kan sikre det helt rigtige match til dit arrangement

Athenas håndterer over 100 forespørgsler fra både store og små virksomheder – hver dag

Alle foredragsholdere om feedback (4)

Hjælp mig med at vælge

Om emnet: Feedback

Feedback

Feedback kan betyde mange ting, inden for musikkens verden er det for eksempel højfrekvente hyl. Men i denne sammenhæng handler feedback om tilbagemeldinger, konstruktiv kritik, etc.

Feedback kan være en vigtig proces i for eksempel mange former for samarbejde. Det kunne være i en uddannelsessituation, men også i en virksomhed. Typisk foregår det med et møde, hvor I samles og sammen taler om de ting, der er gode eller dårlige.

Der er forskellige ting, som man kan ønske klargøre. Hvad fungerede godt i et givet forløb, og hvad fungerede knap så godt? Hvad kan man tage videre med sig en anden god gang, og hvordan leverer man ordentlig og konstruktiv feedback? Det kan blive den motiverende samtale, hvis man gør det korrekt. Det er for eksempel en god ide at starte med de gode ting, og derefter kan man gå videre til de ting, der har været mindre gode. Ved at udføre tilbagemeldinger på en konstruktiv måde kan en ledere få bedre forudsætninger for at lede, og en medarbejder får bedre forudsætninger for at gøre sit arbejde optimalt.

Foredrag om feedback ser nærmere på spørgsmål og diskussioner som disse. Athenas er eksperter i at formidle foredrag om feedback. Du er mere end velkommen til at kontakte os, hvis du gerne vil have hjælp til at vælge den rette foredragsholder eller emne. Du kan frit skrive til os via den uforpligtende formular eller ringe til os på telefon.

Spørg på pris og dato