Tlf. 35 11 21 31

Få professionel rådgivning af vores dygtige konsulenter
Flygtninge

Foredragsholdere om Flygtninge

Du finder på denne side foredragsholdere, der alle kan tale om Flygtninge. Du kan nemt få et uforpligtende tilbud fra os ved bare at udfylde formularen til højre.

Du kan også klikke dig videre ind under de enkelte foredragsholdere og læse om dem der, og du er samtidig også mere end velkommen til at ringe til os.

Det hele er naturligvis helt uforpligtende, så hvis du bare har brug for et hurtigt bud på et navn til et arrangement, en pris på en af vores foredragsholdere eller hurtigt svar på, om de er ledige på dagen, så svarer vi altid lynhurtigt på din forespørgsel. Det er nemt og hurtigt.

Book den bedste foredragsholder om flygtninge

Udfyld den uforpligtende formular, så hjælper vi dig med at finde den helt rette foredragsholder om flygtninge til dit arrangement. Vi kontakter dig snarest.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Eller ring til os på

Tlf: 35 11 21 31
Book den bedste foredragsholder om flygtninge

Udfyld den uforpligtende formular, så hjælper vi dig med at finde den helt rette foredragsholder om flygtninge til dit arrangement. Vi kontakter dig snarest.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Athenas håndterer over 100 forespørgsler fra både store og små virksomheder – hver dag

Athenas kan rådgive dig til den perfekte løsning, uanset budget og tidshorisont

Athenas formidler årligt flere tusinde foredrag i Danmark og resten af verden

Athenas er din direkte kontakt til landets bedste foredragsholdere

Athenas er skandinaviens største formidler af foredrag

Vi har øje for detaljen og booker hvert år tusindvis af foredrag for alle typer af kunder

Vi har håndplukket landets bedste foredragsholdere, så vi kan sikre det helt rigtige match til dit arrangement

Alle foredragsholdere om flygtninge (7)

Hjælp mig med at vælge

Om emnet: Flygtninge

Flygtninge

Hos Athenas er vi eksperter i at formidle foredrag om emnet flygtninge. Foredragene er relevante i mange sammenhænge, da historierne og perspektiverne er interessante for de fleste. Du er meget velkommen til at tage kontakt til os, hvis du ønsker vejledning i at finde den helt rette foredragsholder til dit arrangement og din organisation.

Flygtninge er betegnelsen for mennesker, der forsøger at flygte fra problemer i deres hjemland eller dele af landet. Problemerne kan eksempelvis være krig, politisk forfølgelse, sult, fattigdom og naturkatastrofer. Foredrag om dette emne kan fortælle om det, de er udsat for, men det kan også være en personlig historie af de, foredragsholderne selv har oplevet under flygtningelivet.

Store flygtningestrømme skaber mange udfordringer og muligheder for landene, der modtager flygtninge. Emnet har i meget høj grad præget den politiske debat i Danmark i mange år – og det vil højest sandsynlig blive ved med.

Foredrag om flygtninge, indvandring og integration er derfor naturligt debatskabende og typisk højaktuelle. Det kan være politiske foredrag såvel som indenfor integration på arbejdspladser og kulturelt. Men trods det alvorlige emne, så sørger foredragsholderne altid for en god stemning. Meningen med foredragene er ikke konflikt, men det er en anledning til spændende refleksioner og realiseringer hos foredragets deltagere. Desuden kan det være en hjælp til dem, der er kommet til Danmark.

Med et foredrag om flygtninge kan der altså være lagt op til en god debataften eller diskussion – eksempelvis hvordan man skal integrere og modtage flygtninge.

Spørg på pris og dato