Tlf. 35 11 21 31

Få professionel rådgivning af vores dygtige konsulenter
Networking

Foredragsholdere om Networking

Networking er en vigtig disciplin, hvis vi ønsker at komme fremad i vores karriere. Men hvordan fremstår vi bedst muligt over for andre?

Athenas’ populære foredragsholdere giver jer et indblik i, hvordan I håndterer networking. De giver jer redskaberne til at give andre et godt førstehåndsindtryk, og hvilken digital strategi I kan lægge for at øge jeres netværk. Glæd jer til et foredrag, hvor I får en masse brugbar og spændende information.

Book den perfekte foredragsholder om networking

Udfyld den uforpligtende formular, så kontakter vi dig hurtigst muligt. Vi hjælper dig gerne med at finde den helt rette foredragsholder til dit arrangement.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Eller ring til os på

Tlf: 35 11 21 31
Book den perfekte foredragsholder om networking

Udfyld den uforpligtende formular, så kontakter vi dig hurtigst muligt. Vi hjælper dig gerne med at finde den helt rette foredragsholder til dit arrangement.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Athenas håndterer over 100 forespørgsler fra både store og små virksomheder – hver dag

Vi har øje for detaljen og booker hvert år tusindvis af foredrag for alle typer af kunder

Athenas formidler årligt flere tusinde foredrag i Danmark og resten af verden

Vi har håndplukket landets bedste foredragsholdere, så vi kan sikre det helt rigtige match til dit arrangement

Athenas er skandinaviens største formidler af foredrag

Athenas kan rådgive dig til den perfekte løsning, uanset budget og tidshorisont

Athenas er din direkte kontakt til landets bedste foredragsholdere

Alle foredragsholdere om networking (6)

Hjælp mig med at vælge

Om emnet: Networking

Networking

En af de mest fremadstormende trends i erhvervslivet er fokuseringen på networking. Evnen til at opbygge og pleje et stærkt netværk er essentielt for både ledere og medarbejdere. Det skyldes, det er reelle kontakter, der styrker enhver organisation eller virksomhed, som får adgang til det. Desuden kan man føle en vis personlig udvikling, i takt med at man udvider sit netværk og bliver bedre til det.

Evnen til at netværke, også kendt som networking, kan igennem foredrag styrkes. Man får en række redskaber til at udvikle egne netværk. Det kan enten være eksternt eller internt i virksomheder. Ligeledes kan der være fokus på det fysiske møde eller det digitale møde med andre fagfolk. Foredragsholderne kan for eksempel give jer en digital strategi til LinkedIn DK eller andre medier.

Foredrag om networking er typisk redskabsorienterede, hvor der præsenteres en række øvelser og goderåd, der kan gøre den enkelte til en bedre netværker. Foredragene kan også være med det formål at motivere medarbejderne til i højere grad at møde og udveksle ideer med andre. Foredrag om networking kan dermed med fordel bruges i virksomheder.

Hos Athenas er vi eksperter i at formidle foredrag, der handler om networking. Vi har nogle af Danmarks bedste foredragsholdere, som du let kan booke via vores formular eller ved at ringe til os. Vi hjælper dig gerne med at finde den perfekte foredragsholder, som matcher dit arrangement og din organisation.

Spørg på pris og dato