Tlf. 35 11 21 31

Få professionel rådgivning af vores dygtige konsulenter
Ordblindhed

Foredragsholdere om ordblindhed

Ordblindhed rammer en rimelig stor del af danskerne. Der er tale om, at godt og vel 7-8% danskere er ordblinde, hvilket svarer til omkring 400.000 personer.

Mangler I en god fortælling fra en ordblind, eller vil I gerne blive klogere på diagnosen? Vores dygtige foredragsholdere kan tilbyde begge dele og mere til. Hør for eksempel, hvordan foredragsholderen har levet med sin ordblindhed, eller få undervisning i, hvordan dysleksi påvirker mennesket og læsningen.

Book den perfekte foredragsholder om ordblindhed

Udfyld den uforpligtende kontaktformular, så guider vi dig gerne i dit valg af foredragsholder om ordblindhed. Vi kontakter dig hurtigst muligt.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Eller ring til os på

Tlf: 35 11 21 31
Book den perfekte foredragsholder om ordblindhed

Udfyld den uforpligtende kontaktformular, så guider vi dig gerne i dit valg af foredragsholder om ordblindhed. Vi kontakter dig hurtigst muligt.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Athenas formidler årligt flere tusinde foredrag i Danmark og resten af verden

Athenas kan rådgive dig til den perfekte løsning, uanset budget og tidshorisont

Athenas er skandinaviens største formidler af foredrag

Athenas håndterer over 100 forespørgsler fra både store og små virksomheder – hver dag

Vi har håndplukket landets bedste foredragsholdere, så vi kan sikre det helt rigtige match til dit arrangement

Vi har øje for detaljen og booker hvert år tusindvis af foredrag for alle typer af kunder

Athenas er din direkte kontakt til landets bedste foredragsholdere

Alle foredragsholdere om ordblindhed (3)

Hjælp mig med at vælge

Om emnet: Ordblindhed

Ordblindhed

Ordblindhed er medfødt og er et usynligt handicap på personen, som giver den handicappede problemer med at læse og skrive på dansk eller et andet modersmål. For en ordblind kan det tage ekstra lang til at omsætte bogstaver til sproglyde. Det er en komptence, der er altafgørende for at være i stand til at danne ord. I nogle sammenhænge omtales ordblindhed også som dysleksi.

Det kan ikke siges helt præcist, hvor stort antallet af ordblinde er i Danmark. Dog har man regnet sig frem til, at godt omkring 7-8 % af danskerne er ordblinde. Det er påvist, at ordblindhed er mest udbredt som indlæringsvanskelighed hos børn.

Nogle af Athenas’ dygtige foredragholdere sætter særligt fokus på ordblindhed ved at fortælle om personlige erfaringer og oplevelser. Her får I et indblik i, hvordan livet som ordblind er. Desuden kan det være en historie om, hvordan man kan leve med handicappet, og at det ikke behøver at være hæmmende – det handler blot om at finde det rigtige erhverv eller finde nogle metoder, der letter ens besvær. På den måde kan foredragsholderen agerer som et forbillede for lytterne.

Kan du ikke finde den rette foredragsholder, eller vil du gerne have lidt mere information? Så er du mere end velkommen til at tage fat i os hos Athenas. Vi guider dig i dit valg af foredragsholder og foredrag, så dit arrangement kan blive en succes. Kontakt os via telefon eller ved kontaktformularen.

Spørg på pris og dato