Henter Indhold ...

Tlf. 35 11 21 31

Få professionel rådgivning af vores dygtige konsulenter

Foredragsholdere om Understøttende undervisning

Du finder på denne side foredragsholdere, der alle kan tale om Understøttende undervisning. Du kan nemt få et uforpligtende tilbud fra os ved bare at udfylde formularen til højre.


Du kan også klikke dig videre ind under de enkelte foredragsholdere og læse om dem der, og du er samtidig også mere end velkommen til at ringe til os.


Det hele er naturligvis helt uforpligtende, så hvis du bare har brug for et hurtigt bud på et navn til et arrangement, en pris på en af vores foredragsholdere eller hurtigt svar på, om de er ledige på dagen, så svarer vi altid lynhurtigt på din forespørgsel. Det er nemt og hurtigt.

UFORPLIGTENDE FORESPØRGSEL

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.
Det er naturligvis helt uforpligtende

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Om emnet: Understøttende undervisning

  • Understøttende undervisning handler om undervisning, der understøtter den gængse undervisning, det kunne f. eks. være indenfor klassiske fag som dansk, historie, matematik, etc.
  • Understøttende undervisning kan dog også arbejde tværfagligt, eller med mere alment orienteret undervisning, f. eks. omkring indlæringsstrategier, samarbejde, sociale kompetencer, etc.
  • Hvordan fungerer understøttende undervisning, hvem kan denne form for undervisning gavne og hvad kræver den af lærere og undervisere?
  • Foredrag om understøttende undervisning ser nærmere på emnet såvel som den slags spørgsmål.