Henter Indhold ...

Tlf. 35 11 21 31

Få professionel rådgivning af vores dygtige konsulenter

Foredragsholdere om Travlhed

Du finder på denne side foredragsholdere, der alle kan tale om Travlhed. Du kan nemt få et uforpligtende tilbud fra os ved bare at udfylde formularen til højre.


Du kan også klikke dig videre ind under de enkelte foredragsholdere og læse om dem der, og du er samtidig også mere end velkommen til at ringe til os.


Det hele er naturligvis helt uforpligtende, så hvis du bare har brug for et hurtigt bud på et navn til et arrangement, en pris på en af vores foredragsholdere eller hurtigt svar på, om de er ledige på dagen, så svarer vi altid lynhurtigt på din forespørgsel. Det er nemt og hurtigt.

UFORPLIGTENDE FORESPØRGSEL

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.
Det er naturligvis helt uforpligtende

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Om emnet: Travlhed

  • De fleste mennesker kender nok til travlhed – alle har prøvet at have travlt. Og det er der ikke nødvendigvis noget galt i, for har man travlt, så får man også ofte udrettet noget.
  • Samtidig er det selvsagt vigtigt også at være opmærksom på grænsen mellem travlhed og stress, for hvor travlhed enten kan ses som en slags irritationsmoment eller måske ligefrem være en positiv ting, så kan ægte stress være direkte farligt.
  • Hvad vil det sige at have travlt? Og hvad kan man gøre for at nå alt det man skal i en hektisk hverdag med arbejde, familie, venner, fritidsinteresser og hvad der nu ellers måtte trænge sig på?
  • Foredrag om travlhed tager fat på spørgsmålene og kigger nærmere på emnet.