Henter Indhold ...

Tlf. 35 11 21 31

Få professionel rådgivning af vores dygtige konsulenter

Foredragsholdere om Talevanskeligheder

Du finder på denne side foredragsholdere, der alle kan tale om Talevanskeligheder. Du kan nemt få et uforpligtende tilbud fra os ved bare at udfylde formularen til højre.


Du kan også klikke dig videre ind under de enkelte foredragsholdere og læse om dem der, og du er samtidig også mere end velkommen til at ringe til os.


Det hele er naturligvis helt uforpligtende, så hvis du bare har brug for et hurtigt bud på et navn til et arrangement, en pris på en af vores foredragsholdere eller hurtigt svar på, om de er ledige på dagen, så svarer vi altid lynhurtigt på din forespørgsel. Det er nemt og hurtigt.

UFORPLIGTENDE FORESPØRGSEL

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.
Det er naturligvis helt uforpligtende

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Om emnet: Talevanskeligheder

  • Der findes flere forskellige former for talevanskeligheder; blandt de bedst kendte er nok det at stamme eller det at læspe.
  • En del børn kan opleve talevanskeligheder i forbindelse med indlæring af taleegenskaber, men for nogle varer talevanskelighederne ved.
  • De fleste talevanskeligheder kan behandles og bearbejdes således at de i hvert fald er til at leve med, og på en måde, hvor man kan gøre sig forståelig i hverdagen.
  • Foredrag om talevanskeligheder kigger nærmere på emnet i dets forskellige afskygninger.