Henter Indhold ...

Tlf. 35 11 21 31

Få professionel rådgivning af vores dygtige konsulenter

Foredragsholdere om Stress Management

Du finder på denne side foredragsholdere, der alle kan tale om Stress Management. Du kan nemt få et uforpligtende tilbud fra os ved bare at udfylde formularen til højre.


Du kan også klikke dig videre ind under de enkelte foredragsholdere og læse om dem der, og du er samtidig også mere end velkommen til at ringe til os.


Det hele er naturligvis helt uforpligtende, så hvis du bare har brug for et hurtigt bud på et navn til et arrangement, en pris på en af vores foredragsholdere eller hurtigt svar på, om de er ledige på dagen, så svarer vi altid lynhurtigt på din forespørgsel. Det er nemt og hurtigt.

UFORPLIGTENDE FORESPØRGSEL

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.
Det er naturligvis helt uforpligtende

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Om emnet: Stress Management

  • Stress Management handler, som navnet antyder, om at håndtere stress. Stress er noget vi hører om stort set dagligt, men hvad måske ikke alle ved er, at stress faktisk er en potentiel livstruende tilstand, hvis den får lov at løbe løbsk.
  • Der er således grund til at tage stress og stresssymptomer alvorligt, men hvad kan man gøre? Og hvordan undgår man stress?
  • En af de væsentlige strategier handler om at forsøge at sætte fingeren på de ømme punkter, på de forhold, der fører til stress. Det kan være dårlig planlægning, mangel på konflikthåndtering, inkompetent ledelse, etc.
  • Foredrag om stress management kigger nærmere på hvad der kan gøres for at bekæmpe stress. Det kan godt være en hård kamp, men der findes visse værktøjer.