Henter Indhold ...

Tlf. 35 11 21 31

Få professionel rådgivning af vores dygtige konsulenter

Foredragsholdere om Stresscoaching

Du finder på denne side foredragsholdere, der alle kan tale om Stresscoaching. Du kan nemt få et uforpligtende tilbud fra os ved bare at udfylde formularen til højre.


Du kan også klikke dig videre ind under de enkelte foredragsholdere og læse om dem der, og du er samtidig også mere end velkommen til at ringe til os.


Det hele er naturligvis helt uforpligtende, så hvis du bare har brug for et hurtigt bud på et navn til et arrangement, en pris på en af vores foredragsholdere eller hurtigt svar på, om de er ledige på dagen, så svarer vi altid lynhurtigt på din forespørgsel. Det er nemt og hurtigt.

UFORPLIGTENDE FORESPØRGSEL

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.
Det er naturligvis helt uforpligtende

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Om emnet: Stresscoaching

  • Stresscoaching handler om at behandle eller forebygge stress. Det vil typisk foregå via konsultation eller noget, der kan minde om samtaleterapi.
  • Stresscoaching vil ofte prøve at fokusere på hvad der forårsager stressen og derved skabe en bevidsthed om problemet, der ideelt set vil gøre den enkelte i stand til at opdage symptomer på stress og handle på dem.
  • I hvilke situationer kan der være behov for stress coaching, er det noget virksomheder bør tilbyde fra tid til anden, måske især i forbindelse med tunge og travle opgaver?
  • Foredrag om stresscoaching ser nærmere på disse forhold og forsøger at byde ind med konkret råd og vejledning.