Henter Indhold ...

Tlf. 35 11 21 31

Alle hverdage mellem kl. 8.00 – 16.00

Foredragsholdere om Stærke kvinder

Du finder på denne side foredragsholdere, der alle kan tale om Stærke kvinder. Du kan nemt få et uforpligtende tilbud fra os ved bare at udfylde formularen til højre.


Du kan også klikke dig videre ind under de enkelte foredragsholdere og læse om dem der, og du er samtidig også mere end velkommen til at ringe til os.


Det hele er naturligvis helt uforpligtende, så hvis du bare har brug for et hurtigt bud på et navn til et arrangement, en pris på en af vores foredragsholdere eller hurtigt svar på, om de er ledige på dagen, så svarer vi altid lynhurtigt på din forespørgsel. Det er nemt og hurtigt.

UFORPLIGTENDE FORESPØRGSEL

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.
Det er naturligvis helt uforpligtende

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Om emnet: Stærke kvinder

  • Stærke kvinder og feminisme, er det sådan noget, der hører 1970erne til, men som, dybest set, er et overstået kapital i dag? Nej. Selv et land som Danmark, der bryster sig af ligestilling, har stadig flere problemer på den kant, hvis man begynder at se tingene efter.
  • Ligestilling til trods, så er det stadig et faktum, at sådan noget som f. eks. lønfordeling ikke altid foregår helt ens på tværs af kønnene. Derfor er der – også i dag – stadig hårdt brug for de stærke kvinder.
  • Man finder stærke kvinder i flere ender af populærkulturen, hvor ikke mindst stjerner indenfor musikkens og filmens verden har formået at trænge igennem, også med stærke budskaber. Men måske især i senere årtier har man også set de stærke kvinder i erhvervslivet og hos virksomhederne.
  • Foredrag om stærke kvinder kan bl.a. være foredrag af stærke kvinder, hvilket ikke sjældent er tilfældet. Derfor er der ofte tale om foredrag, der i den grad har noget på hjerte.