Henter Indhold ...

Tlf. 35 11 21 31

Få professionel rådgivning af vores dygtige konsulenter

Foredragsholdere om Spørgeteknik

Du finder på denne side foredragsholdere, der alle kan tale om Spørgeteknik. Du kan nemt få et uforpligtende tilbud fra os ved bare at udfylde formularen til højre.


Du kan også klikke dig videre ind under de enkelte foredragsholdere og læse om dem der, og du er samtidig også mere end velkommen til at ringe til os.


Det hele er naturligvis helt uforpligtende, så hvis du bare har brug for et hurtigt bud på et navn til et arrangement, en pris på en af vores foredragsholdere eller hurtigt svar på, om de er ledige på dagen, så svarer vi altid lynhurtigt på din forespørgsel. Det er nemt og hurtigt.

UFORPLIGTENDE FORESPØRGSEL

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.
Det er naturligvis helt uforpligtende

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Om emnet: Spørgeteknik

  • I mange forskellige situationer er der nødvendigt at stille spørgsmål det kan være i eksamenssammenhæng, i forbindelse med jobsamtale eller interviews.
  • I alle disse tilfælde er det en god idé, at kende til spørgeteknik. Hvad er det man gerne vil spørge om, og hvordan får man det gjort?
  • Det er ikke helt ligegyldigt hvordan man stiller sine spørgsmål; det handler ofte om at stille dem på en måde så de bliver forstået, men i nogle tilfælde kan der også være andre ting og hensyn i spil.
  • Foredrag om spørgeteknik kigger nærmere på emnet og byder ind med råd og vejledning.