Henter Indhold ...

Tlf. 35 11 21 31

Alle hverdage mellem kl. 8.00 – 16.00

Foredragsholdere om Spil

Du finder på denne side foredragsholdere, der alle kan tale om Spil. Du kan nemt få et uforpligtende tilbud fra os ved bare at udfylde formularen til højre.


Du kan også klikke dig videre ind under de enkelte foredragsholdere og læse om dem der, og du er samtidig også mere end velkommen til at ringe til os.


Det hele er naturligvis helt uforpligtende, så hvis du bare har brug for et hurtigt bud på et navn til et arrangement, en pris på en af vores foredragsholdere eller hurtigt svar på, om de er ledige på dagen, så svarer vi altid lynhurtigt på din forespørgsel. Det er nemt og hurtigt.

UFORPLIGTENDE FORESPØRGSEL

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.
Det er naturligvis helt uforpligtende

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Om emnet: Spil

  • Der findes mange former for spil, og mennesket har spillet næsten siden tidernes morgen. Spil som f. eks. Kalaha og Skak er begge meget gamle.
  • I dag er spillene mere populære end nogensinde, i hvert fald hvis man ser på sådan noget som computerspil, der i dag er den førende af alle underholdningsindustrierne, sammenlignet med både musik- og filmindustrien.
  • Der findes et hav af spil, som kan inddeles i mange forskellige kategorier; brætspil, kortspil, terningespil, rollespil og altså computerspil, for bare at nævne nogle stykker. Hvad giver en god spiloplevelse, og kan spil f. eks. bruges også i undervisningssammenhæng? Som kunstnerisk udtryk?
  • Foredrag om spil kan tage afsæt i diskussion af hvad spil er for en størrelse helt overordnet set, om grænserne mellem spil og sport, mellem spil og interaktiv fiktion, mellem spil og kunst. Foredragene kan også handle om konkrete spil eller spilteorier.