Henter Indhold ...

Tlf. 35 11 21 31

Få professionel rådgivning af vores dygtige konsulenter

Foredragsholdere om Socialt ansvar

Du finder på denne side foredragsholdere, der alle kan tale om Socialt ansvar. Du kan nemt få et uforpligtende tilbud fra os ved bare at udfylde formularen til højre.


Du kan også klikke dig videre ind under de enkelte foredragsholdere og læse om dem der, og du er samtidig også mere end velkommen til at ringe til os.


Det hele er naturligvis helt uforpligtende, så hvis du bare har brug for et hurtigt bud på et navn til et arrangement, en pris på en af vores foredragsholdere eller hurtigt svar på, om de er ledige på dagen, så svarer vi altid lynhurtigt på din forespørgsel. Det er nemt og hurtigt.

UFORPLIGTENDE FORESPØRGSEL

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.
Det er naturligvis helt uforpligtende

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Om emnet: Socialt ansvar

  • Hvad vil det sige at have et socialt ansvar? At være sig sit sociale ansvar bevidst? Både som privatperson, som uddannelsesinstitution, som virksomhed.
  • Er vi socialt ansvarlige så længe vi bare blot husker at betale vores skat, eller skal der mere til? Har vi et socialt ansvar af etisk karakter også, f. eks. i forhold til at hjælpe vore medmennesker når de kan have brug for det, af den ene eller den anden årsag?
  • Er det sociale ansvar en ren privat sag, eller har sådan noget som uddannelsesinstitutioner, firmaer og virksomheder også et socialt ansvar? I så fald hvilket?
  • Foredrag om socialt ansvar behandler disse spørgsmål og forsøger at give svar, i nogle tilfælde også med konkrete bud på hvordan man lever op til kravet om socialt ansvar.