Henter Indhold ...

Tlf. 35 11 21 31

Få professionel rådgivning af vores dygtige konsulenter

Foredragsholdere om Socialisering

Du finder på denne side foredragsholdere, der alle kan tale om Socialisering. Du kan nemt få et uforpligtende tilbud fra os ved bare at udfylde formularen til højre.


Du kan også klikke dig videre ind under de enkelte foredragsholdere og læse om dem der, og du er samtidig også mere end velkommen til at ringe til os.


Det hele er naturligvis helt uforpligtende, så hvis du bare har brug for et hurtigt bud på et navn til et arrangement, en pris på en af vores foredragsholdere eller hurtigt svar på, om de er ledige på dagen, så svarer vi altid lynhurtigt på din forespørgsel. Det er nemt og hurtigt.

UFORPLIGTENDE FORESPØRGSEL

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.
Det er naturligvis helt uforpligtende

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Om emnet: Socialisering

  • Socialisering handler om at pleje omgang med andre mennesker, og nogle er bedre til det end andre. Selvom sociale egenskaber – eller mangel på samme – måske i en vis grad kan føles medfødte, så er det rent faktisk noget, man godt kan arbejde med, hvis man er opmærksom på det.
  • Socialisering finder sted typisk i grupper, det kunne være i klasseværelset, på arbejdspladsen, til festen eller i fritidsklubben. Og der findes mange måder at socialisere på.
  • Kan man lære at socialisere, er det noget man kan blive bedre til, er det ligefrem noget man kan øve sig i? I så fald hvordan?
  • Foredrag om socialisering kigger nærmere på den slags spørgsmål og forsøger at kaste lys over emnet