Henter Indhold ...

Tlf. 35 11 21 31

Alle hverdage mellem kl. 8.00 – 16.00

Foredragsholdere om Præsentationer

Du finder på denne side foredragsholdere, der alle kan tale om Præsentationer. Du kan nemt få et uforpligtende tilbud fra os ved bare at udfylde formularen til højre.


Du kan også klikke dig videre ind under de enkelte foredragsholdere og læse om dem der, og du er samtidig også mere end velkommen til at ringe til os.


Det hele er naturligvis helt uforpligtende, så hvis du bare har brug for et hurtigt bud på et navn til et arrangement, en pris på en af vores foredragsholdere eller hurtigt svar på, om de er ledige på dagen, så svarer vi altid lynhurtigt på din forespørgsel. Det er nemt og hurtigt.

UFORPLIGTENDE FORESPØRGSEL

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.
Det er naturligvis helt uforpligtende

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Om emnet: Præsentationer

  • De fleste af os har prøvet at skulle stå for en præsentation af den ene eller den anden art, om ikke andet så i forbindelse med opgaver og projekter i skolen.
  • Det at lave en god præsentation er dog ikke nødvendigvis den letteste sag i verden. For det første er man nødt til at sætte sig ind i sit stof, men man må også spekulere over den del af affæren, der har med formidling at gøre. Hvordan præsenterer man bedst et givent emne?
  • Skal man strukturere sin præsentation stramt, skal der være plads til humor, skal tilhørere evt. inddrages? Skal det være knastørt eller må der gerne være et element af underholdning til stede også? Det afhænger naturligvis alt sammen af sammenhængen.
  • Foredrag om præsentationer giver ofte bud på hvordan man kan blive bedre til det der med præsentationer. Hvilke tricks skal der til for at levere den noget nær perfekte præsentation?