Henter Indhold ...

Tlf. 35 11 21 31

Alle hverdage mellem kl. 8.00 – 16.00

Foredragsholdere om Planlægning

Du finder på denne side foredragsholdere, der alle kan tale om Planlægning. Du kan nemt få et uforpligtende tilbud fra os ved bare at udfylde formularen til højre.


Du kan også klikke dig videre ind under de enkelte foredragsholdere og læse om dem der, og du er samtidig også mere end velkommen til at ringe til os.


Det hele er naturligvis helt uforpligtende, så hvis du bare har brug for et hurtigt bud på et navn til et arrangement, en pris på en af vores foredragsholdere eller hurtigt svar på, om de er ledige på dagen, så svarer vi altid lynhurtigt på din forespørgsel. Det er nemt og hurtigt.

UFORPLIGTENDE FORESPØRGSEL

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.
Det er naturligvis helt uforpligtende

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Om emnet: Planlægning

  • I mange af livets facetter er det nødvendigt med planlægning, hvad enten der er tale om at mødes nogle venner den næste uge eller om et stort projekt i virksomheden.
  • Der findes mange forskellige måde at planlægge på, alt afhængigt af hvad der skal planlægges, naturligvis, men ofte er sådan noget som struktur og en vis disciplin af betydning.
  • Hvad skal man være opmærksom på i forhold til forskellige former for og faser i planlægningsarbejde? Kan man lære at blive bedre til planlægning, i så fald hvordan?
  • Foredrag om planlægning tager fat på emner som disse og forsøger at levere råd og vejledning i forhold til god planlægning.