Henter Indhold ...

Tlf. 35 11 21 31

Få professionel rådgivning af vores dygtige konsulenter

Foredragsholdere om PISA-undersøgelse

Du finder på denne side foredragsholdere, der alle kan tale om PISA-undersøgelse. Du kan nemt få et uforpligtende tilbud fra os ved bare at udfylde formularen til højre.


Du kan også klikke dig videre ind under de enkelte foredragsholdere og læse om dem der, og du er samtidig også mere end velkommen til at ringe til os.


Det hele er naturligvis helt uforpligtende, så hvis du bare har brug for et hurtigt bud på et navn til et arrangement, en pris på en af vores foredragsholdere eller hurtigt svar på, om de er ledige på dagen, så svarer vi altid lynhurtigt på din forespørgsel. Det er nemt og hurtigt.

UFORPLIGTENDE FORESPØRGSEL

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.
Det er naturligvis helt uforpligtende

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Om emnet: PISA-undersøgelse

  • PISA-Undersøgelsen er en OECD-undersøgelse, der sammenligner skoleelevers resultater og kunnen med hinanden OECD-landene imellem.
  • Den første PISA-Undersøgelse stammer fra år 2000, og siden har man, hvert tredje år, testet elever indenfor fagene dansk, naturfag og matematik.
  • Hvilke evner siger PISA-Undersøgelsen noget om? Og hvilke evner siger den ikke særlig meget om? Hvad kan man bruge PISA-Undersøgelsen til?
  • Foredrag om PISA-Undersøgelse kigger nærmere på emnet og på sådanne spørgsmål.