Henter Indhold ...

Tlf. 35 11 21 31

Få professionel rådgivning af vores dygtige konsulenter

Foredragsholdere om Offentlige institutioner

Du finder på denne side foredragsholdere, der alle kan tale om Offentlige institutioner. Du kan nemt få et uforpligtende tilbud fra os ved bare at udfylde formularen til højre.


Du kan også klikke dig videre ind under de enkelte foredragsholdere og læse om dem der, og du er samtidig også mere end velkommen til at ringe til os.


Det hele er naturligvis helt uforpligtende, så hvis du bare har brug for et hurtigt bud på et navn til et arrangement, en pris på en af vores foredragsholdere eller hurtigt svar på, om de er ledige på dagen, så svarer vi altid lynhurtigt på din forespørgsel. Det er nemt og hurtigt.

UFORPLIGTENDE FORESPØRGSEL

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.
Det er naturligvis helt uforpligtende

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Om emnet: Offentlige institutioner

  • Vi har i Danmark en stor offentlig sektor, hvilket er ensbetydende med mange forskellige offentlige institutioner.
  • De mange forskellige offentlige institutioner servicerer borgere på mange forskellige måder, og den offentlige sektor er både stor og betydningsfuld herhjemme.
  • Hvordan drives de offentlige institutioner bedst? Hvordan balancerer man den gode og kvalitetsorienterede service med det ofte stramme krav om begrænset økonomi? Er en offentlige sektor for stor og dyr? Er den ikke stor nok og investeres der i virkeligheden for lidt i den?
  • Foredrag om offentlige institutioner handler om mange af disse spørgsmål og diskussioner, hvoraf nogle er af afgjort politisk natur mens andre snarere beskæftiger sig med drift og strategi i forhold til de offentlige institutioner.