Henter Indhold ...

Tlf. 35 11 21 31

Få professionel rådgivning af vores dygtige konsulenter

Foredragsholdere om Livsmod

Du finder på denne side foredragsholdere, der alle kan tale om Livsmod. Du kan nemt få et uforpligtende tilbud fra os ved bare at udfylde formularen til højre.


Du kan også klikke dig videre ind under de enkelte foredragsholdere og læse om dem der, og du er samtidig også mere end velkommen til at ringe til os.


Det hele er naturligvis helt uforpligtende, så hvis du bare har brug for et hurtigt bud på et navn til et arrangement, en pris på en af vores foredragsholdere eller hurtigt svar på, om de er ledige på dagen, så svarer vi altid lynhurtigt på din forespørgsel. Det er nemt og hurtigt.

UFORPLIGTENDE FORESPØRGSEL

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.
Det er naturligvis helt uforpligtende

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Om emnet: Livsmod

  • Livsmod handler om viljen til livet, om at kæmpe imod, hvis det ser hårdt ud, men så sandelig også om at kunne nyde livet i fulde drag – at turde leve livet.
  • Det er væsentlig at finde nogle passioner og interesser i tilværelsen, at finde noget at interessere sig for, for den slags kan være med til at give livsmod. Og livsmod giver ekstra energi, både i det daglige og i kriseperioder.
  • Man hører også fra tid til anden om at patienter med alvorlige og ligefrem livstruende sygdomme er i stand til at klare sig bedre, hvis de har livsmod, hvis viljen og moden til livet virkelig er til stede.
  • Foredrag om livsmod ser nærmere på dette emne samt mere til.