Henter Indhold ...

Tlf. 35 11 21 31

Alle hverdage mellem kl. 8.00 – 16.00

Foredragsholdere om Læreprocesser

Du finder på denne side foredragsholdere, der alle kan tale om Læreprocesser. Du kan nemt få et uforpligtende tilbud fra os ved bare at udfylde formularen til højre.


Du kan også klikke dig videre ind under de enkelte foredragsholdere og læse om dem der, og du er samtidig også mere end velkommen til at ringe til os.


Det hele er naturligvis helt uforpligtende, så hvis du bare har brug for et hurtigt bud på et navn til et arrangement, en pris på en af vores foredragsholdere eller hurtigt svar på, om de er ledige på dagen, så svarer vi altid lynhurtigt på din forespørgsel. Det er nemt og hurtigt.

UFORPLIGTENDE FORESPØRGSEL

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.
Det er naturligvis helt uforpligtende

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Om emnet: Læreprocesser

  • Der findes mange forskellige måder at lære på, også selvom vi herhjemme mest har dyrket den klassiske model med en lærer/underviser overfor en klasse.
  • Dette er blot en blandt mange læreprocesser; også sådan noget som gruppearbejde, projektopgaver og praktikophold, kan kaldes for læreprocesser.
  • Hvilke læreprocesser findes og hvad kendetegner dem? Kan man med fordel benytte nogle læreprocesser fremfor andre indenfor forskellige fag, i forhold til forskellige mennesker?
  • Foredrag om læreprocesser kigger nærmere på emnet og sådanne spørgsmål.