Henter Indhold ...

Tlf. 35 11 21 31

Få professionel rådgivning af vores dygtige konsulenter

Foredragsholdere om Kønsmønster

Du finder på denne side foredragsholdere, der alle kan tale om Kønsmønster. Du kan nemt få et uforpligtende tilbud fra os ved bare at udfylde formularen til højre.


Du kan også klikke dig videre ind under de enkelte foredragsholdere og læse om dem der, og du er samtidig også mere end velkommen til at ringe til os.


Det hele er naturligvis helt uforpligtende, så hvis du bare har brug for et hurtigt bud på et navn til et arrangement, en pris på en af vores foredragsholdere eller hurtigt svar på, om de er ledige på dagen, så svarer vi altid lynhurtigt på din forespørgsel. Det er nemt og hurtigt.

UFORPLIGTENDE FORESPØRGSEL

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.
Det er naturligvis helt uforpligtende

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Om emnet: Kønsmønster

  • Køn spiller en rolle i mange situationer, bl.a. på arbejdspladsen, i en sådan grad at man nogle gange taler om at der opstår visse kønsmønstre i forbindelse med visse erhverv.
  • Foredrag om kønsmønster og kønsmønstre tager typisk erhvervslivet under lup ud fra en kønsorienteret vinkel. Er der visse erhverv, der er overrepræsenteret af det ene køn, i så fald hvorfor, kan der gøre noget ved det, og skal der gøres noget ved det?
  • Kan man tale om at visse kønsmønstre er udpræget usunde, ligefrem et udtryk for en ulighed i samfundet kønnene imellem?
  • Med et foredrag om kønsmønster er det muligt at blive lidt klogere på debatten, og måske også at blive overrasket, positivt eller negativt.