Henter Indhold ...

Tlf. 35 11 21 31

Få professionel rådgivning af vores dygtige konsulenter

Foredragsholdere om Indlæringsproblemer

Du finder på denne side foredragsholdere, der alle kan tale om Indlæringsproblemer. Du kan nemt få et uforpligtende tilbud fra os ved bare at udfylde formularen til højre.


Du kan også klikke dig videre ind under de enkelte foredragsholdere og læse om dem der, og du er samtidig også mere end velkommen til at ringe til os.


Det hele er naturligvis helt uforpligtende, så hvis du bare har brug for et hurtigt bud på et navn til et arrangement, en pris på en af vores foredragsholdere eller hurtigt svar på, om de er ledige på dagen, så svarer vi altid lynhurtigt på din forespørgsel. Det er nemt og hurtigt.

UFORPLIGTENDE FORESPØRGSEL

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.
Det er naturligvis helt uforpligtende

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Om emnet: Indlæringsproblemer

  • Indlæringsproblemer kan være sådan noget som ord- eller talblindhed, koncentrationsbesvær, f. eks. i forbindelse med ADHD og lignende.
  • Fælles for disse forskellige indlæringsproblemer er, at de skaber vanskeligheder og blokeringer, som typisk vil kræve ekstra arbejde, ekstra indsats. Det er dog væsentligt at forstå, at folk med ADHD eller som er ordblinde ikke oplever indlæringsproblemer grundet manglende intelligens.
  • Hvordan håndterer man indlæringsproblemer? Hvad gør man som lærer eller underviser? Og hvad kan man selv gøre, hvis man har indlæringsproblemer?
  • Foredrag om indlæringsproblemer tager fat i sådanne spørgsmål og forsøger at se nærmere på emnet.