Henter Indhold ...

Tlf. 35 11 21 31

Få professionel rådgivning af vores dygtige konsulenter
profile-cover-generic-01-blue

Foredragsholdere om Humanitært arbejde

Du finder på denne side foredragsholdere, der alle kan tale om Humanitært arbejde. Du kan nemt få et uforpligtende tilbud fra os ved bare at udfylde formularen til højre.

Du kan også klikke dig videre ind under de enkelte foredragsholdere og læse om dem der, og du er samtidig også mere end velkommen til at ringe til os.

Det hele er naturligvis helt uforpligtende, så hvis du bare har brug for et hurtigt bud på et navn til et arrangement, en pris på en af vores foredragsholdere eller hurtigt svar på, om de er ledige på dagen, så svarer vi altid lynhurtigt på din forespørgsel. Det er nemt og hurtigt.

Non-binding request

Send a simple request. You’ll get a quick reply with fees and availability

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Or call us at

Phone:
Non-binding request

Send a simple request. You’ll get a quick reply with fees and availability

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Alle foredragsholdere om humanitært arbejde (3)

Help me choose

Om emnet: Humanitært arbejde

  • Humanitært arbejde handler om at hjælpe andre mennesker i nød, og selvom en del humanitært arbejde er lønnet, så er der også en del frivilligt arbejder inden for det humanitære felt.
  • Der kan f. eks. være tale om arbejde i forbindelse med humanitære kriser, krig, naturkatastrofer, etc., men også arbejde med hjemløse og syge.
  • Hvad definerer humanitært arbejde og hvilke former for humanitært findes? Hvad kan man gøre, hvis man selv ønsker at involvere sig i forskellige former for humanitært arbejde?
  • Foredrag om humanitært arbejde handler typisk om emner og spørgsmål så som disse og flere til.
Request Speaker Fees & Availability