Henter Indhold ...

Tlf. 35 11 21 31

Få professionel rådgivning af vores dygtige konsulenter

Foredragsholdere om Graviditet

Du finder på denne side foredragsholdere, der alle kan tale om Graviditet. Du kan nemt få et uforpligtende tilbud fra os ved bare at udfylde formularen til højre.


Du kan også klikke dig videre ind under de enkelte foredragsholdere og læse om dem der, og du er samtidig også mere end velkommen til at ringe til os.


Det hele er naturligvis helt uforpligtende, så hvis du bare har brug for et hurtigt bud på et navn til et arrangement, en pris på en af vores foredragsholdere eller hurtigt svar på, om de er ledige på dagen, så svarer vi altid lynhurtigt på din forespørgsel. Det er nemt og hurtigt.

UFORPLIGTENDE FORESPØRGSEL

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.
Det er naturligvis helt uforpligtende

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Om emnet: Graviditet

  • Vi ved det tager ni måneder, vi ved at det gør ondt og er besværligt, at ventetiden er hård. Måske netop derfor er der skrevet at hav af bøger gennem tiden, der prøver at give god råd omkring det der med graviditet.
  • Det er nok klart for de fleste, at man ikke skal ryge og drikke, når man er gravid, men er der andre forbehold, man bør tage, i så fald hvilke?
  • Selvom vi lever i en moderne verden, der dyrker ligestilling, så er det stadig kvinden, der må bære barnet gennem graviditeten, men hvordan kan manden hjælpe? Eller kvinden, i tilfælde af lesbiske forhold? Og hvordan i øvrigt med graviditet, der planlagt skal ende med adoption?
  • Foredrag om graviditet vil typisk tage fat i disse spørgsmål og mange flere, for der er selvsagt et hav af indfaldsvinkler, og det er et emne, som vil vedblive med at være interessant.