Henter Indhold ...

Tlf. 35 11 21 31

Få professionel rådgivning af vores dygtige konsulenter

Foredragsholdere om Fundraising

Du finder på denne side foredragsholdere, der alle kan tale om Fundraising. Du kan nemt få et uforpligtende tilbud fra os ved bare at udfylde formularen til højre.


Du kan også klikke dig videre ind under de enkelte foredragsholdere og læse om dem der, og du er samtidig også mere end velkommen til at ringe til os.


Det hele er naturligvis helt uforpligtende, så hvis du bare har brug for et hurtigt bud på et navn til et arrangement, en pris på en af vores foredragsholdere eller hurtigt svar på, om de er ledige på dagen, så svarer vi altid lynhurtigt på din forespørgsel. Det er nemt og hurtigt.

UFORPLIGTENDE FORESPØRGSEL

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.
Det er naturligvis helt uforpligtende

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Om emnet: Fundraising

  • Fundraising er et begreb man typisk forbinder med projekter og events, og det handler om at skaffe penge, typisk via ansøgninger og/eller lobbyarbejde.
  • Måske vil man sætte en aften med koncerter op på det lokale spillested, eller man vil bygge en ny naturlegeplads til kvarterets børn. Den slags koster desværre penge, og har man ikke midlerne selv, så må man i gang med at skaffe dem.
  • I Danmark findes en række forskellige fonde, hvor man kan søge penge til forskellige projekter, typisk ud fra specificerede forhold eller regler. Det gælder om at finde de rette fonde i relation til de projekter, man arbejder med.
  • Foredrag om fundraising beskæftiger sig med disse spørgsmål, og typisk vil der også være mulighed for at få råd og vejledning eller gode idéer i forhold til specifikke fundraiser-opgaver.